bizim yıkamacı bir tanıdık , tuz ruhuna su karıştırıp jantlara sıkıyo biraz bekliyor tazdikli su vuruyor pırıl pırıl oluyor , bir sıkıntı oldugunu görmedim..henüz.
Printable View
bizim yıkamacı bir tanıdık , tuz ruhuna su karıştırıp jantlara sıkıyo biraz bekliyor tazdikli su vuruyor pırıl pırıl oluyor , bir sıkıntı oldugunu görmedim..henüz.
Ben sonaxınkini kullanıyorum fakat düzenli yıkadığımdan aracı çok inatçı lekelerle karşılaşmıyorum ve zorluk çıkarmadan sökülüyor kirler. Fakat arkadaşımın aracında artık jantın kollarının arası yosun rengi gibi oksitlenmişti senelerce janta temizlik malzemesi değmemiş resmen Bauhaustan Turtle Wax ın jant temizleyicisini almıştı fırcayla beraber, 4 lastiğe sıkıp fırçayla temizledik beklettik basınçlı bile değil normal hortum suyuyla temizledik ve anında çıktı kokusu çok yoğundu yalnız yakından solumamak yada uygulama esnasında bi maske falan takmak gerekiyor.
Buarada formula 1 marka jant temizleyici ve parlatici kullandim aracta, kirleri temizledi ve gayette parlatti ancak koselerdeki balata kirlerine benzer putur putur parcalar var onlar hafiften kaldi sanirim benim ilacim bu degil kil lazim bana nerden bulabilirim acaba..
İlk sayfada da yazmıştım. İnatçı balata tozları için sülfür içerikli IronX, IronCut veya Sonax Yoğun Jant Temizleyici kullanmanız gerekir. Kil'de bir çözüm tabi ama çok uğraştırabilir.
Yapı marketlerde bulabilirmiyim o ürünleri peki ?