:D ozaman artik soyleyecek birsey kalmamis sonucu merakla bekliyorum acikcasi :D
Printable View
:D ozaman artik soyleyecek birsey kalmamis sonucu merakla bekliyorum acikcasi :D
pütür vs tamamını boya sonrasına bıraktım, şimdi erir gaz çıkarır vs o da verniği bozar.. bildiğiniz paronayak oldum zaten, boyacı olsam kesin batardım bu mantıkla :D
Yaa ayni pimpirikliligim yuzunden arabami boya yaptiramiyorum :D sac bas yolarim onu diyim :D su an icin mevcut 3 5 curugumle gayet huzurluyum mesela :D
cidden insan psikopata bağlıyor bir süre sonra, bütün pas ihtimali olan yerleri ben kazıdım saca kadar, abi bırak biz yapalım dediler ama güvenemedim :D ama şimdi alt yapı olarak çok huzurluyum :)
Ayynen oyle yapmak lazim yoksa ustanin morali boUk oluyo esiyle tartismis oluyor adamin butun oisikoloji degisiyor :D sonra.gelde saglikli is bekle :D
http://img521.imageshack.us/img521/7600/photo35a.jpg
malzemeler hazır :)
rengimiz de bu oldu, bu stickerı orj. yerine yapıştıracağım:
http://img191.imageshack.us/img191/5...eratipaint.jpg
burası bana bi yerden tanıdık geliyo :D
ayrıca 910 iyi olmuş abi çok koysaydınız inaılmaz sırıtıcaktı bana aslında bu bile çok geldi ama sen gördün nasıl olduğunu yapıldıktan sonra görmeyi çok isterim
Emrecim çok sağol bütün yardımların için, dayı zaten süper...
normalde dayın 5 gr dedi ama 3 grama bir bakalım dedik karıştırdık baktık, tam istediğim gibi oldu, umarım arabanın üzerinde de istediğim gibi durur... bittikten sonra görürsün zaten :)
Malzemeler super goUkuyor :)
Ilk kat hizli, 2. Kat ortucu ve 3 kat efekt kati olmak uzere ve katlar arasi boya matlastiktan sonra diger kata gecin. Matlasmasi yaklasik 10 dk surer ama siz gozlede kontrol edin matlastigini. Bekleme suresi cok onemlidir.
Vernik icin dedigim gibi ilk kat hizli, ikinci kati dolgulu ve hemen uygulayin ilk katin ustune. En uygun boyledir.
Ayrica boyaya baslamadan kesinlikle ama kesinlikle arabayi komple solvent icerikli temizliyiciyle silin alt zemin tekuzliplgi cok iyi olsun. Kullanilacak tabanca ne bilmiyorum ama hvlp tabanca ise giris basinci 2 bar olsun :D mokunu cikarttim ama bole olmasi lazim optimum sonuca ulasmaniz icin :D
yok yok hiç moku çıkmaz, boyacı zaten ruhunu teslim etmek üzere, olsun şurda 24 saat daha dayanacak :D
Olsun olsun boyada solventli :D bir baslasin ise o kokuyu aldimi mis gibi akar gider :D
bence çok faydalı konu oldu, sonuçta inşallah super olur. ;)
boya pazartesi yapılacak, son dakika bagaj kapağını söktüm onun da tersini kazıdım içim rahat etti :)
Konuya girince bir heycanlandim :D tam bu asamada hetseyi yapmak lazimki sonda akilda bisey kalmasn
aynen, bu işe kafayı taktık bir kere, bagaj kapağını boya için sökerken diplerde görünmeyen kısımlardaki pasları farkettim, üzerinin kapanacak olması ve bir daha görünmeyecek olması beni alakadar etmedi, 2 gün geç olsun sorun değil, ustanın isyanları da umurumda değil :) bu gün o kısım tekrar astar boyanacak, ince zımparası yapılıp pazartesi boyaya girecek :)
p.tesi merakla bekliyoruz abi inş. emeğinizin karşılığını alırsın