Bugün siparişini verip 150 gr kil aldım ancak kilin ardından aracıma cila çekmek istiyorum hangi cilayı önerirsiniz ?
Bugün siparişini verip 150 gr kil aldım ancak kilin ardından aracıma cila çekmek istiyorum hangi cilayı önerirsiniz ?
bu konuyu okumaya başlayabilirsin
http://www.techturkey.com/forum/deta...ru-buraya.html
Cila yerine nano boya koruma ürünlerinden bütçene uygun olanını tercih etmeni öneririm. Yalnız üzerinde nano yazan cilaları dikkate alma.
Eğer ilk uygulama yapacaksanız AutoGLYM SRP öneririm.Dolgu özelliğinden dolayı hem güzel parlatır hem de az da olsa korur..
Estafurullah yanlış anlamam tabi ama konu başlığı cila önerisi, şahsım adına artık cila yerine nano boya korumaların tercih edilmesinden yanayım. Her şeyin bir ilki olacak, en azından bu konuda bir araştırma yapabilir o kardeşim, nano koruma yapamayacağına kanaat getirse bile aklının bir köşesinde bulunur sonra değerlendirme şansı olur.
17 yıl cila yaptım, 4 yıldır nano yapıyorum arasındaki farkı net olarak gözlemlediğim için gönül rahatlığıyla önerim nano. Genç kardeşlerim hiç yapmamış olsalar da bizim gibi geri kafalardan daha hızlı öğrenirler işi.
bende bir soru sormak istiyorum. yeni bir araç aldım. 6 yıllık bir araç. önce amatör kil daha sonra parlatıcı sonrada koruma yapmak istiyorum. bunun için izlenecek yol ve ekipman nedir?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)