Ürün herhangi bir marka değil. Seryum oksit i cama uygulamak için solüsyon haline getirdim Ki cama uygularken daha uzun süreli ve kolay olsun.
Şimdi burada desem ki. İhtiyacım için almıştım. Kg olarak satılıyor. Fazlasını ihtiyacı olan arkadaşlara gönderebilirim.. Solüsyon halini deneye deneye buldum. Uygulama padi yün keçe.. Konu taşınmaz umarım..:-)
valla deseniz hani bunu aldim, su sekilde solisyon yaptim, su kadar uyguladim soyle uyguladim vs vs..
hani bizde yapicaz da ben pek birsey anlayamadim konudan..
If you have no LAG, you have no turbo..
Seryum bilindiği üzere cam bileşen tozudur. Cam parlatma ve büzote işlerinde kullanılan bir ürün.. un gibi bir madde. pasta su ve seryumu macun olacak kıvamda karıştırıyoruz..Yün pedin üzerine sürüyoruz. Başlıyoruz bazen 2000 bazende 5000 devirde camın ısısını kontol altında tutarak cama baskı uygulayarak çalışmaya
bu işi yaparken 2 kişi olursanız arkadaşınız cam sil şişesiyle bir yandan da uygulama yaptığınız cam bölgesini sprey şeklinde sularsa hafif hafif... emeğinizin karşılığını alırsınız..
Şöyle hayal edin arkadaşlar.. Seryum bir cam aşındırıcı ve partatıcısıdır. Aşındırırken parlatır.. ama öyle hızlı aşındırıcı değildir. Yavaş yavaş parlata parlata sonuca ulaşırsınız..Bunu hayal gücünüzüde kullanarak uygulamanız yeterli olacaktır. Aracınıza uygularken fitilleri çıtaları maskelemeyi unutmayın.. temizlik için ayrıca uğraşmazsınız.
Benim gc8 dede aynı sorun vardı 4 camida deistirdim keske daha once haberim olsaydi
Bu arada kapinin icindeki takozlari degistirmezseniz kisa surede tekrar cizilecektir
STİ
Boyaya zımpara sürülmez, cama da pasta sürülmez ise Boyaya da seryum sürülmez. Yapıları kimyaları etki edeceği maddeler farklıdır. Cam için seryum..
Cam konusu biraz çözümü bulunmayan kısır döngüde olan bir konu olduğu için biraz imkansız gibi geliyor...Çözüm yolu ve uygulama prosedürüne uyarsanız kesin sonuç alırsınız.
bende ön camı değiştirmiştim bu yüzden..Bende yanıyorum o zaman bilgim olsaydı diye..Bu arada takozu nereden temin edebiliriz emre..? ne kadar dır fiyatı..
Elimde fazla miktarda var seryum. Çok araştırdım saf olanından buldum. Riske girmek istemedim. saf olmayanından alırsam sonuca ulaşamazsam 2. denemeyi yapmayacağım için..:-) İhtiyacın olursa özelden ulaşırsın..
gc8 lerin kronik problemi cam çizilmesi bendede 4 camda mevcut sizden bi ara temin edeceğim bu üründenTakozların ucunda ki tüylü malzeme zamanla balata gibi bitiyor bitincede çiziyor camı aynı şey iç taraftaki takozlar içinde geçerli kapı bakalit klipslerimi yenileyeceğim yakın zamanda kurtarabilirsem kurtaracağım , kurtaramazsam servisten siparişi vereceğim
![]()
Evet haklısın GC8 lerin kronik sorunu.. Çok moralim bozuluyordu Çizikler için ama artık mazide kaldı..Siperişi vereceğin şey 4 adet yan cam mı?
Mutlaka sonuç alırsın. Bir dönem ilgilenemedim aracımla. Hanım ve çocuk tozlu tozlu camı indirmişler. neyseki çözüm buldum. Diyorum zaten.. Bayandan satılık araba alınmaz diye.. Kızıyor banaTakoz olayına girmedim ben. Sonuçta araya kum gibi toz girerse sonuç değişmez gibi geliyor bana..Cayırdata cayırdata indiriyordu birgün camı yanımdayken...
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)