ilgimi çekti paylaşmak istedim.. ingilterenin havasının araçlar üzerindeki etkisi!!! resmen araç yeşermiş..
Just for Fun Skoda Octavia Taxi (Pink to Red) - Detailing World
ilgimi çekti paylaşmak istedim.. ingilterenin havasının araçlar üzerindeki etkisi!!! resmen araç yeşermiş..
Just for Fun Skoda Octavia Taxi (Pink to Red) - Detailing World
Hangi ürünler kullanıldı acaba, çok iyi iş çıkarmışlar...
yanlız arabanın kaporta boyasında hata yokmuş yani. ezik göçük vs.tam kendisi olmuş
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Reklam amaçlı biraz sanki. O araba nasıl yosun tutmuş öyle.
Kasa gerçekten düzgün. Sanki 5 sene durduğu yerden kıpırdamamış.
Güneş yağmur boyanın içine etmiş... Çürük yok pas yok.
araba aslında çok kötü durumda değil bakımsız kalan kırmızı pembeleşir polishle dalınca eski haline geliyor normal yani
Opak boyalar bakımsız kaldığı zaman çok kolay oksitlenme oluyor kolayca matlaşıyor ama geridönüşü çok zor değil hatta vernikleri sert Alman araçlarından daha kolay diyebilirim.
Tek kötü tarafı bütün padleri kıpkırmızı olmuştur ve tüm mekan kırmızı tozla kaplıdır.
Opak boya: Boya ve vernik karıştırılarak atılıyor.
Metalik boya: Boya atılıp ardından vernik üzerine atılıyor.
Opak boyanın avantajı 100micron boya varsa astara inmeden 10 micron kalana kadar işini görür.
Metalik boyada 100micron boya varsa bunun 40micronu vernikse 40micron giderse vernik açılması olur ve büyük ihtimal parça yeniden boyanması gerekir.
kaporta nokta hatasız tabirindeymiş yalnız, arkadaş hiçmi market arabası dokunmadı lavuğun biri gelip yaslanmadı, yada otoparkta yan araçtan inmeye çalışan abla kapısını gavura vurur gibi vurmadı![]()
ben fotolara bakarken içimden dedim lan bi pasta cila çeksen araba ne olur diyee baktım harbi fena olmuş...
gariban 106 gti....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)