User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: Kırmızı Hondama Yardımlarınız Lazım !

tuningcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Kırmızı Hondama Yardımlarınız Lazım !

Arkadaşlar hepimize keyifli forumlar bu konu baslıgı altında bana yardımcı olabilecek ciddi bilgiye sahip arkadasların farkındayım oyuzden sizlerden yardım istiyorum.

Aracımın sadece sağ ön çamurluğu boyalı resimlerde de zaten belli aracın diğer kalan yerleri pembelesmiştir Bilirsiniz ki Hondanın Kırmızısının Kronik sıkıntısıdır Vernik atması pembelesmesi.Bende Aracımı Boyatıp Orjinalliğini bozmak istemiyorum

Arka Sol Çamurluktada Vernik atması mevcut.Bu vernikleri nasıl çıkartabilirim vernik sökücü vs. yada kac numaralı zımparayla zımparalamalıyım. Yada Zımparalamalımıyım ?

Yarın polisaj Makinası Alıyorum. Düşüncem

Aracımı 2500 yada 3000 zımparayla komple zımparalıyıp Önce kalın Pasta Uygalayıp arkasından İnce Pastayla devam edip Ardından Wax Yapmak Yararlı olur gibi geliyor.

Sizin Görüşleriniz Önerileriz Tecrubeleriniz Ne Söyler? Kil uygulamalıymıyım araca ? Aracımı tekrar Nasık Kızartabiliriz

Hangi Zımpara Hangi Marka pasta Cila Wax Kullanmalıyım.

Aracımı Kendim Kaplayabilirim Ancak Care Care Yaparak Kuratarabilirsek Orjin Binmek istiyorum araca.

Simdiden Yarımdıcı Olacak Olmaya Calısacak Butun Arkadaslarıma Tesekkur ederim
    " Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?"

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence boyanmadan önce tüm fotolarını tarihli olarak detaylı çek sonra boya aşamalarını tek tek fotografla tech turkeyde yayınla herkes görsün sonra boyat arabanı tertemiz bin aracına.

dersin ki boyatırsam boyalı olucak satarken sorun olucak

ama bir alıcı olarak sunu diyeyım sana öyle heryerı pempe arabayı asla almam ha alırım boya fiyatını düşerim bilgin olsun benden başkasıda aynı seyı yapar.

birde ztn çogu honda alıp satan arkadaşlar bu camiada dır o yuzden burda tanıtırsan aracını iyi olur.

benım bilgidim bir vernik ataması yaşadıktan sonra kırmızıda geri dönmesi yoktur diye biliyorum sayet bu aracı tekrar kıpkırmızı yapabilirsenız çok süper olur böyle birseyde de boyatmadan kurtuluruz...
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnde aynı sekilde kadire katılıyorum.

d.berkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba..

Malesef boya solması ve vernik atması için zımpara ve polisaj çözüm olmaz. Zımpara sadece yüzeyi düzeltir. Ancak sizin sorununuz verniğin altındaki boyada.. Opak boya olsa çok kolaydı işlem ama sizin durumda sanırım boyatmaktan başka çare yok..

BİLAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pasta yap kardeş benım aractata var gunuş yanıkları baktıkca hoşuma gıdıyo orjınallıgını farkedıyosun.
    makınayla once guzelce pasta yap kalıtelısınden sonrada guzel bı cıla .sonra gec karşısına ızle ..

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boya şart boya pasta filan atsan zaten vernigi inceltiyo bi düzeltme yaratmaz bencede tertemiz resimleyin boyatın
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boya şart dıyen arkadaşların dıkkatıne ....98 model aracta sadece bır parca boyarsanız sıkıntı olur ..

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BİLAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pasta yap kardeş benım aractata var gunuş yanıkları baktıkca hoşuma gıdıyo orjınallıgını farkedıyosun.
    makınayla once guzelce pasta yap kalıtelısınden sonrada guzel bı cıla .sonra gec karşısına ızle ..
    Samimi olarak soruyorum? Gerçekten arabanızdaki güneş yanığına bakıp keyif mi alıyorsunuz? Bunu orjinallik olarak mı düşünüyorsunuz?

Hayır öyleyse sol kapım kapalı ve kilitlı olduğu halde, köşesindeki çürükten içeri elim girebiliyor. Bakıp bakıp orgazm oliym. . .
    K.

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmkanın varsa komple boyat sonra cilanın keyfine bakarsın
    #eksikpazar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samimi olarak soruyorum? Gerçekten arabanızdaki güneş yanığına bakıp keyif mi alıyorsunuz? Bunu orjinallik olarak mı düşünüyorsunuz?

Hayır öyleyse sol kapım kapalı ve kilitlı olduğu halde, köşesindeki çürükten içeri elim girebiliyor. Bakıp bakıp orgazm oliym. . .
    1 . hoşuma gıdıyor dedım 2.cınsel sorunlarınız kımseyı ılgılendırmez.3.de benım kendı tercıhım .senı alakadar etmez yasın kadar duzgun konuş..

ver ozaman adam 2500 bın boyatsın adam

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boya şart dıyen arkadaşların dıkkatıne ....98 model aracta sadece bır parca boyarsanız sıkıntı olur ..
    aynen dogru ben komple boya yaptırcak algıladım nedense pembeleşmeye başladıysa tavanda sıkıntı yoksa tavan hariç boyanabilir hatta orjinal kırmızı degilde imola fılan daha hoş olur
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verniğin altındaki boya kısmına pasta ile giriştiğin zaman olduğu gibi boyayı pasta ile ped e alırsın, çok basit ve anlaşılır birşey söyleyeyim vernik yoksa uygulama yok
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

ramiz_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam kaç cm yay var bunda ve ne marka kulanmısın

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 . hoşuma gıdıyor dedım 2.cınsel sorunlarınız kımseyı ılgılendırmez.3.de benım kendı tercıhım .senı alakadar etmez yasın kadar duzgun konuş..

ver ozaman adam 2500 bın boyatsın adam
    Arabanızın bakımsızlığı yüzünden oluşan boya yanığını orjinallik olarak adlandırmanızı, objektif bir terazide tarttığınız vakit size de komik gözükmüyor mu gerçekten?

Ayrıca, sekizyüz liraya çok güzel boya yapan ustam var. Olur da bu yazdıklarımdan sonra boyattırmak isterseniz yardımcı olurum elimden geldiğince.

Yaşınıza başınıza bakmayıp her hatalı kelimenizde tepenize çıkardım ama, Allah'tan siz büyüklerime saygım sonsuz... Bizi yaşımıza bakıp ezmeye çalışmadığınız sürece!

Yaşın kadar düzgün konuştan kasıt, yirmi kelimelik cümleler mi kurayım? Anlamadım, fakat subliminal mesajdır; bu dahil bütün paragraflarım yirmi kelimeliktir.

Saygılarımla.
    K.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    can makina alacaksan almana gerek yok bende orta halli bi makine var sadece ped alman yeterli pedlerini alırsan makinamı ödünç verebilirim
    yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim selam. aracını adanaya getirme durumun varsa uygulamasını dükkanımda yapmak isterim. meguiars ürünleriyle profesyonel olarak uygulama yapıyorum. çok abartı rakamlar da degil. istersen bi ara konuşalım.

0546 717 77 7dokuz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)