Evet o eskiden mavisehirin arkasındaki yer iyiydi . . .
Printable View
38 yıllık ksk lıyım tum yıkamacıları asagı yukarı bılırım derenın yanındakı fena deyıl semıklerdekı eskı yıkama musaıt zamanda gıtmek lazım haftasonu sıkısık baya eskı dolmus duragının ordakı ıyıydı bende gıderdım sonra ordan tasındı bahcelıevlere falan gıttı ıvır zıvır bıseyler oldu kayboldu su an orda yıne yıkamacı var ama nasıldır bılemem sonucda sakın olan guzle mekanı olan bı sonax var oda pazar kapalı oldugundan bana uymuyor
Bu bayraklıda erdiloğlu nun yanında sonax açılmış gidip deneyen oldu mu ?
İşte sizin aradığınız gibi bir yer bana da lazım. Olmadı bir pazar çıkıp bütün yıkamacıları gezeriz :)
Çünkü son zamanlarda kendim yıkamaya başladım. Pazar sabahı erken uyanıyorum (detaycı olduğum için anca sürer diye) Bir tek pazarım var zaten onla da bütün gün yıkama işiyle vakit kaybetmek istemiyorum :)
Yok abi başımız bağlı, arabayı yıkatıcam dediğim zaman papaz oluyoruz zaten :) Biliyo çünkü 3 saat :D O yüzden özen gösteremiyorum yeteri kadar..
+1 takipteyim.2 buçuk senedir Karşıyakadayım.Gördüğüm bi Meguiars var doğru düzgün olan.orası da Karşıyakadan çıkıp da sadece yıkama için gidilecek yer değil.Bu yüzden çok nadiren yıkatıyorum.
bostanlıdakı yerlerın en ıyısı semıkler gırısındekı KARSIYAKALI oto yıkama. (top sahasının arkasında)
Bıde MAvısehır sports 'un otoparkına delta acılmıs orayı daha test etmedım . Gercı ben test etmıyorum verıyorum sıradakı cocuk kımse ona parasını cekıl ben yıkıcam dıorum yıkıyorum.
sportsun ordan gecerken sankı gordum oyle bı tabela bakmak lazım ama ben yıkayım işinede sıcak bakmıyor bazı yerler koctasda elemana dedım kaca yıkıyorsunuz 15 dedı al dedım 25 ben yıkayayım dedım yok abı patron kızar kamera va her tarafda olmaz dedı kaldı o işde :)
levent abı var orda mudur. Esmer uzun boylu kır saclı hafıf onu bulursanız eger ben alının abısıyım kuzenıyım vs bısı deersenz ızın verır ben oranın eskı ortagıyım.
koctas 'ta yıkama ortamı cok karanlık goremıyolar arabayı. ben fenerle gırıyodm orda arabaların ıcıne.
https://www.facebook.com/media/set/?...7415475&type=3
Bu fotolar benım alsancaktakı eskı yerden :)
Takipteyim konuyu. Bende hala adam akıllı bir yer bulamadım.
Bayraklı köprü altındakini deneyen oldu mu ?
ben bornovada manisa kavşağının ordaki opette kendim yıkıyordum yazın. bornova tarafındakilere önerebilirim. Onun dışında manavkuyu tarafında showtem var kendı sampuanınızı verin 12tl iç dış yıkama 4 kişi birden yıkıyor bayağı başarılılar
Valla kimse benim kadar özen gösteremiyor, nereye gitsem hep hüsran.. Karşıyaka tarafında oturanlarla bir gün gece yıkaması yapalım cem abinin söylediği yerde..
Özay getir ben yıkarım :)