Arkadaşlar pasta cila ile yok olmayan çizikler illa ki sinir bozuyor. şansa bulduğum bu video da etkili bir uygulama var. yabancı dil olmayınca fazla , tam anlamadım, bu uygulamayı bilen var mı? yoksa bilinen zımpara uygulaması mıdır?
Arkadaşlar pasta cila ile yok olmayan çizikler illa ki sinir bozuyor. şansa bulduğum bu video da etkili bir uygulama var. yabancı dil olmayınca fazla , tam anlamadım, bu uygulamayı bilen var mı? yoksa bilinen zımpara uygulaması mıdır?
bildiğin suyla zımpara, zımpara süngerleri de TR de mevcut ama bu kadar incesi var mı bilmiyorum elindeki 2000 ya da 2500 gibi sanki...
Bildiğimiz zımpara uygulamasından farkı yok. Elindeki zımpara da 2500-3000grit arasıdır.
Yalnız bu uygulama ile giderilebilecek çizikler sadece verniğin üzerinde olan çiziklerdir. Eğer vernik tabakasını geçip boyayı ve astarı çizmişse bu uygulama hiçbir işe yaramaz. O zaman rötuş + zımpara + polisaj uygulaması gerekir.
Marina larda yat boya malzemesi satan yerler var orda 3m in 3000 kum zımparaları var
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)