Beyler beyaz rpf1 lerimin renginden sikildim..boya sokucuyle kendim boyayi kaldirabilirmiyim.birde kalkan boyadan sonra o ortaya cikan metale pokisaj olurmu
Beyler beyaz rpf1 lerimin renginden sikildim..boya sokucuyle kendim boyayi kaldirabilirmiyim.birde kalkan boyadan sonra o ortaya cikan metale pokisaj olurmu
www.honda-tech.com
En güzel yöntem esasında kumlamalı oda heryerde yok
Geleneksel yöntem sulu zımpara şu aşama temiz bir yüzey elde etmene olanak sağlıycaktır
Guncelll nasil kullanilir bu meret enkeilerin boyasini sokcem...
www.honda-tech.com
valla benden tavsiye maskesiz yapma.
açık havada yap
sabah bi posta yap akşama kazı
sonra gece gene sür
sabah tekrar kazı..
duruma göre fırınlı boya ise zor cıkar(kemikleşmişse iyice)Yada öyle diyeyim.Ama hertürlü çıkar..
polisaj olayına gelirsek eğer biçok yer var yapan,yada custom biçokk video vs var youtube'da ordan bakabilirsin yavru.
ekleme ;
eğer polisaj yapmıcak sadece boyatıcaksan.sulu zımpara orta sertlikte
üstüne bide keçe atttınmı ztn tutuncak kdr alırsın boyanın ustunden sonrası fix ztn ..
- K -
________
Dr.Ecu
Polisaj yapan yerlere gidin onların büyük kimyasal havuzları var 40 liraya 4 jantın boyasını sökerler üstünede polisaj yaptırırsınız onun üstüne de güzelce vernik.. oldu bitti![]()
Boya sökücü sadece boyayı yakıyor yanan boyayı ordan kaldırmak size kalıyor o yüzden zahmetli olur ve çizilir sonradan o çizikleri doldurmak için kaç kat astar atmak gerek.. En iyisi kimyasal çünkü zaten 4 janta 2 şişe alsanız 30 lira para ediyor boya sökücü 40 lira verin dokunmazsınız bile tertemiz geri verirler.
Saolun beyler guzel fikirler izmirde janta polisaj yapan varmi...
www.honda-tech.com