İnşallah kısa sürede ve istediğin yerde ve kesene göre bir yer açarsın :)
Printable View
Ben gittim Polo'm varken davlumbazlarima zift bulasmisti yolda onlari temizlettim. Araba basikti ama tahta mahta bi sekilde cikarttik artik :D
Ben memnun kalmistim. Altini yikadiktan sonra indirdik krikoya tek tek kaldirip lastikleri sokup davlumbazlara itinayla el isciligi yaptilar tertemiz oldu. 80 lira falan vermistim bu ise 1 sene once
Malzemelerine pek bakmadim nelerle yapti hatirlamiyorum, cok da sallamamistim ama sonuc iyiydi yani :)
arkadaşlar istanbulda hidrolikl ahşap koyup kaldıran bir yer bulmuştum .adam gitti tahtaya viraj demirlerine koydu . aklım çıktı eğecek diye bir daha gitmem . bursada bir adamdakanal var hiç kaldırmıyor mis gibi . yolum düşerse orda yaptıracam beşevler sanayide.
EMG , Suadiye Goztepe arasinda acarsan dukkanini bende her hafta gelirim. Resmen yalap salap yikayan yerlerden artik tiksindigim icin arabami yikatmak icimden gelmiyor. Anadolu yakasinda gercekten ticari duygular gutmeden hakkini vererek yikama yapan yer yok. Yer cok ama yikayanlarin hepsi hanzo, janti arabanin govdesini , fari her yeri ayni eldivenle mi yikayan dersin, arabanin disini sildigi bezle torpidonun tozunu mu alan.
Kisacasi illalah ettim, Allah rizasi icin isten az biraz anlayan, adamina egitim verip egiticek su ise gonullu biri Anadolu yikasinda yikamaci acsin, gerekirse 35 liraya yikasin ama hakkiyla yapsin su isi.
Konu dışı ama, kendim yıkamadıkça kralı yıkasa hata buluyorum.
Eyvallah teşekkür ettim hayırlısı olur inşallah :)
acıbadem-koşuyolu-altunizade üçgeninde olması büyük ihtimal bakalım kısmet
Dediğin gibi bu işi hakkıyla yapan yer yok gibi bişey, kısmet olur da kafamızdaki projeyi hayata geçirebilirsek herkesi tatmin edicek bir mekan olucak inşallah.
ahu yıkamanın lifti çok güzel lastiklerin üstünde olması işi daha fazla riske atmıyor
titiz olduğunuzu belirtirseniz çok güzel ilgilenir hayır demez neden demez.
kullandığı ürünler hakkında bilgim yok ama iş görüyor aracın altında