Gezinirken böyle bir ürüne denk geldim daha önce kullanan oldumu yorum yapabilecek varmı ?
Video nun tamamını izlerseniz çok daha sağlıklı olur adam nerelere kullandı ürünü şaşırmadım değil
Apex Oto Yıkama ve Motor Yıkama Sistemleri - YouTube
Gezinirken böyle bir ürüne denk geldim daha önce kullanan oldumu yorum yapabilecek varmı ?
Video nun tamamını izlerseniz çok daha sağlıklı olur adam nerelere kullandı ürünü şaşırmadım değil
Apex Oto Yıkama ve Motor Yıkama Sistemleri - YouTube
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
yaşar abi izmirde dvmlı yıkattığım ve cok kaliteli sonax yada baskasını aratmayacak kişilerdir cok basarılı bi ürün bu
http://www.facebook.com/#!/hastaisi?fref=ts
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
feys den yazacağım ama donuyor nedendir bilmiyorum , bir kaç şey soracağım sana kısmetse müsait olursan şerafettin![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
tornador diye bir aletti bu yanlış hatırlamıyorsam.
tornado ya hortum takmıs sonax falan bı ara satmısdı butun bayılerıne ama yuksek kompresor basıncı gerektırıyordu ılk jenerasyonlar cogu sonax attı bır kenara kullanmadılar güzel cihaz baya iş yapar yeterli basınç sağlanırsa.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
İsim ile ilgili sıkıntımız yok elektrik aksaamına zarar vermiyor mu bu ? adam direk teyp e sıktı,kapı kollarındaki cam kaldırma tuşlarına sıktı ,motorda koruma yok her tarafa sıkıyor ve su vurmuyor , paspasın üzerine vuruyor kir gidiyor ,kir nereye gidiyor ?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
İç detayli temizlik uygulamasi yaparken sürekli kullandığımız bir alet. Kesinlikle dış ve motor icin mantikli degil bana göre.
Şimdi izledikden sonra şunu merak ediyorum bende yaptım yıkama işini banada gelmişlerdi ürünü satmak için o zaman maslakda dükkanım vardı, şimdi bu ürün ile kumaş koltuğa sıktık uygulamayı yaptık oraya kadar her şey tamam,peki kir nereye gidiyor kumaşın içinemi yoksa makinanın uç kısmında tozu içine çeken bir sistemmi var ?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
ben iki yildir kullaniyorum teybe dugmelere sikiyorum sorun yok yalnizca tek tip ilac kullaniyorum urunu ve nakinayi atasdan aldin 7 barda kullaniyorum elim ayagim oldu tum kuaforleri onunla yapiyorum...
devrelerin yanmamasının falan bi sebebi olabilir, izlediğim kadarı ile ürün çabuk kuruyan bi ürün, buhar temzliği gibi temizliyor , havayı görünce uçuyor, koltuktaki kirler içinde içine çektiğini düşünüyorum
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Kiri koltuğun yüzüne çıkarıyor büyük oranda. Çoğu makinanın ağzında toplanıyor. Birazi da koltuğun üzerinde kalıyor. Mikrofiber bez ile onu da bastirmadan siliyorum. Tozu yüzde yüz çıkarmıyor fakat koltuklardaki diğer lekelerin tamamını temizleyip tozunda yüzde 85 kadarını alırsınız rahatlıkla. Çok sayıda darbe ile koltuğa vurarak kiri yüzeye çıkarmak mantık. Fakat kaportada kesinlikle sağlıksız. Elinize tutsaniz bilebaya yara yapar kaportada ddüşünemiyorum.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)