Boyle turkce uzman tv tarzi, pasta cila nasil yapilir videolari ilginizi ceker mi?
Yapsak mi
Boyle turkce uzman tv tarzi, pasta cila nasil yapilir videolari ilginizi ceker mi?
Yapsak mi
Built to fall....
bence mantıklı olur abi cila atıyorum diye cok yanlıslıklar yapanlar var benim gibiguzel bır deneyim olur bence
R.E.S
hafta sonu yapalim, hakan baskan ( impreza WRc) yi almak lazim tabi yanina, ama o anca uygulama yapsin,
videolari asiri kotu![]()
Built to fall....
Gercekten gerekli olan videolardan olur![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Ozan'ım, bu hafta sonu deme, evde yapılası tadilatlar ile ilgili ufak bir araştırma yapmamız gerekiyor, birde eşimle kendimizi muhtemelen yine e-bebek , joker...vs gibi mağazalarda bulabiliriz, an itibariyle sadece haftasonları vaktimiz olduğundan ve zamanda daraldığından haftasonları genelde bu şekilde geçiyor.
Benim videolar kötü çünkü tek başıma çekmeye kalkıştığımda ve her seferinde de tripodu evde bıraktığımdan kaynaklanıyor
Aslan, aksilik olmaz ise saat 15:00'de Etiler civarında olacağım, çok işim yok, bitince ararım, bir 5dk ıhlamurunu içerim (çay, kola, gazoz, kahve, nescafe,oralet, bitki çayı ...vs komple yasak, ancak ıhlamur içmeye izin var, cinsmiyim ? keisnlikle
)
çok iyi olur youtubeden izlemekten hep yabancı bıktım allahtan ürünleri biliyomda çok sıkıntı olmuyo anlatarak yapılırsa hem yanlış bilinen şeyler öğrenilir
Hehe ulan dün akşam Lusso Oro'yu elimle ısıtıp kaportaya sürdüm, keşke video çekseymişim şimdi hemen konuya yapıştırırdık![]()
Hakan abi ayarla işte bir hafta sonu ihtiyaç var sana görüyorsun ıhlamurum hası var hemde bekliyorum erken gelirsen yemekte yeriz 12.30 13.30 arası
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Süpper fikir. hAKAN AMCA ZATEN MEVZUNUN BAŞINI ÇEKER..
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Üye olduğum diye forumlarda bir arkadaşın Do it yourself'leri inanılmaz ilgi gördü. Ayrıca aracı da zaten Tr.de tek. Ben hep severek izlemişimdir. Gerek arkadaşınkini gerekse diğerlerininkini.
Bence sitede de yapılması çok hoş olur. En azından sitedeki cevherleri bulmuş oluruz..
iyi olur ben netten bulduklarımı affetmiyorum birçok video var zaten![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)