bu işte en kailiteli makine kesinlikle makita dır. dukkanda 8 yıldır full kullanıyoruz bir kere komurlerı yandı okadar .
Printable View
bu işte en kailiteli makine kesinlikle makita dır. dukkanda 8 yıldır full kullanıyoruz bir kere komurlerı yandı okadar .
kesinlikle makita dır ama tabi bütçe yoksa bilemiycem fakat istanbul avrupa yakasındaysan ben erdem boya ya gittiğimde perpa daki fiyatlar karaköyden çok daha uygundur.. bakmanı tavsiye ederim.. :)
Konuyu yeniden hortlatalım şimdi abilerim öncelikle şu 50 TL olan cihazı sorcam bununla pasta yapılır mı?
Performance Power 120 W Polisaj Makinesi - Koçtaş
bu cihaza böyle bir şey taksak iş görür mü?
Dekor Pasta Polisaj Süngeri - Koçtaş
Bunlar bir halta yaramaz derseniz şayet 3 seçeneğim var bütçem max 130TL
1)hepsi burada, einhell Bt-Po 1100 E : Einhell Polisaj Ve Zımpara Makinesi Bt-Po 1100 E (0100.20.932.21) - Yapı Market / Hırdavat - Hepsiburada.com
2)tekzen maestro: https://www.tekzen.com.tr/urun/maest...80mm--m-833258
Konuyu yeniden hortlatalım şimdi abilerim öncelikle şu 50 TL olan cihazı sorcam bununla pasta yapılır mı?
Performance Power 120 W Polisaj Makinesi - Koçtaş
bu cihaza böyle bir şey taksak iş görür mü?
Dekor Pasta Polisaj Süngeri - Koçtaş
Bunlar bir halta yaramaz derseniz şayet 2 seçeneğim daha var bütçem max 130TL
1) Einhell Polisaj Ve Zımpara Makinesi Bt-Po 1100 E (0100.20.932.21) - Yapı Market / Hırdavat - Hepsiburada.com
2)https://www.tekzen.com.tr/urun/maest...80mm--m-833258
bunları aldıktan sonra ekstra ne alacağım bilmiyorum ilk makinam olacak geceleri dükkan kapandıktan sonra arabamla uğraşacağım bunlarda olmalı dukkanda,yardımlarınız için teşekkürler
Edit:netteki donma sebebiyle postun gönderilmediği uyarısını aldım yeniden düzenleyip yollayınca ilk postta göründü,çok üzgünüm.
Seçeneklerin arasından gözün kapalı Einhell al.
Einhell bt-1100 oldukca iyidir. Ben ikinci el alip en az 4-5 araba yaptim. Gayet is gorur. Biraz isinma sorunu var sadece ve asiri baskida yavaslama olur. Baskiya gore deviri arttirip ayarlayabilirsiniz. Isininca ise 1000 devirde bosta calistirin, icindeki pervanesi kendi kendini sogutur. Hafiftir ve ergonomiktir. Ben tavsiye ederim.
bauhaus'ta şuanda einhell ile birebir aynı üretim olan alpha tools polisaj makinesi var
fiyatı 125 tl şimdilik gayet memnunum benim işimi görüyor
alpha tools bauhaus'a özel üretiliyor fakat herşeyi einhell ile aynı
ben geçen hafta aldım ilk polisaj deneyimlerim ve makine evet düşük devirlerde baskı uygulayınca biraz bayılıyor ama devri arttırınca sorun kalmıyor
makineyi max. 15-16cm'lik padlerle kullandığınız sürece sıkıntı olmaz
yanında gelen padleri kullanmanızı tavsiye etmem pek kaliteli değil
Einhell kullanıyorum. Bana göre tek dezavantajı makinenin düşük devirlerde bayılması. Bu durumda otomatikman deviri artırıyor. Hiç durmadan 1 araba yaptığım oldu. Yüksek devirde kısa sürelide çalıştırdım. Hiçbir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim :D
Arkadaşlar aşağıdaki makina nasıldır sizce m14 başlıklı olması ve hafifiliği dikkatimi çekti amatör olarak sadece cila atmaya iş görürmü sizce
Pasta Cila Polisaj Makinesi 40 TL Aksesuar HEDİYE 169 TL Sanalpazar.com'da 10541703
Makita İsteyen Varsa Satılık Var Arkadaşlar :)
Einhell Bt-Po 1100 E bende almıştım bir heves. 1 kere kullandım sadece. İstiyorsanız satabilirim
ne alırsanız alın en hafifini almaya çalışın. o bel ağrısı ile iş falan yapılmıyor ve evet gerçekten beliniz kolunuz ağrıyor.
polishing pad diye geçer
3m, meguiars yada lake country padlerini kullanabilirsin gayet kalitelidirler
fiyatları boyutlara göre değişir kenar dar ve köşe yerler için 10cm lik pad alabilirsin kaput tavan gibi büyük yerler için de 14-15-16 cm'lik padler alabilirsin
Ben bauhaus dan almıştım alphatools AWP 1200/1 Yeterince iş görüyor fiyat performans oranı iyi tavsiye ederim..
Ufak bi hortta benden :D
bi sorum olacak makinaların tasarımı hakkında.
http://images.hepsiburada.net/assets...at_1367516.jpg
Bu tarz tasarımlarda yüklenince devir düşmesi ve kömürlerden koku gelmesi normal direkmen dönme mekanızmasına yükleniyoruz çünkü. Diğer markalarda olduğu gibi spiral testere tarzı yapılar daha mantıklı bence güç/devir düşmemesi açısından. 1. resimde pad kısmı dairsel olarak dönüyor, 2 resimde sabit olarak mil dönüyor. Tabi bu tasarımlarda olan markalar biraz pahalı. Dün koçtaşda PP markasının bu tasarımı dikkatimi çekti;
http://mcdn01.gittigidiyor.net/6758/...67580724_0.jpg
Fiyatı 99 tl civarında idi. 1. resimdeki yapılara göre daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
Sizce yorumlar ?
120tl tekzende maestro 6 kademeli profesyonel sayılabilcek bir makina 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum.
İkisini de alma bence, bu ay sonunda Alanya'ya gittiğim gün ben de alıcam. Forum okuyup araştırıyorum.
Bu veya Einhell PO1100 modeli tarzı bu tip bişey al.
Performance Power 1200 W Polisaj Makinesi S1M-GW-180 - Koçtaş
benimkisi SKIL marka, güçlü bir makine ama biraz ağır... ben memnunum...