Ankara şaşmazda detailing yapan bir yer vardı, ismini ve adresini bilen varsa bana iletebilir mi?
Ankara şaşmazda detailing yapan bir yer vardı, ismini ve adresini bilen varsa bana iletebilir mi?
Şaşmazda değilde Etlikte düşünürseniz eğer yardımcı olabilirim Boom Garage olarak..
Uygulama yaptığımız araçları facebook sayfamızdan ve web sayfamızdan(güncellenmekte) görebilirsiniz.
www.facebook.com/boomtuning
Boom Garage | Araç Kaplama Ankara, Boya Koruma Ankara, Cam Filmi Ankara, Far Temizliği Ankara
Sasmazda değil Ivedikteydi o arkadaş.. Ancak devretmis sanırım dükkanı..
Ne tarz bir uygulama yaptırmayı düşünüyordunuz?
Mert dükkanı devretti (Detailing Car) ama tek çalışıyor diye biliyorum istersen no.sunu pm'lerim.
Onun dışında Konya yolunda Gölbaşı istikametinden şehre giderkenki Opet benzinliğin orada bulunan Bu'haar adlı dükkanı tavsiye ederim, Meguiars ürünleri kullanıyor ve aracı 0 km. fabrika çıkış haline geri döndürüyorlar çok iyiler.
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
dükkanı devrettim dogrudur...
halen detailing işine devam etmekteyim imzam daki telefondan ulaşabilirsiniz...
Detailing dendimi size Berkay Abiyi tavsiye ederim!!
Demir Berkay Yavrucuk "DBY Detailing"
İnanın kesinlikle pişman olmazsınız.
http://www.techturkey.com/forum/memb...7-dberkay.html
P.m. atarsanız gerekli geri dönüşü yapar isterseniz telefon numarasınıda mesaj atabilirim
Size yaptığı bir kaç uygulamayı gösterse zaten kararınız bir miktar şekillenir![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Berkay Yavrucuk iyidir![]()
Mert'i tavsiye ederim bende.
Uygulaması yapılan arabaları canlı görmedim ama yaptıran memnun olan arkadaşlarım var.
İşini itina ile yapıyor.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Mert'ler gecen hafta tanıştık, zaten tanısmadanda detailingdeki ustalığını arkadaslarımdan duymuştumyaptıgı birkaç aracı canlı gördüm harkulade..Çarşamba gunü bizim düldül üde bırakıcaz mert e hayırlısıyla.sonucu görmeden tahmin edebiliyorum.ankarada ikamet eden herkesede gönül rahatlığıyla tavsiye ederim..
![]()
Mert derim baskada bisey demem![]()
Fastcare Olarak Şaşmaz da yeni bir yer yapıyoruz, tadilatımız sürüyor malesef fakat 15 güne çok özel butik bir mekan açılmış olacak. Ayrıntılı bilgi ve irtibat numaraları için fastcare.com.tr adresini kullanabilirsiniz.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)