Merhabalar,
Meguiars M101, M105 ve Ultimate Compound ürünlerinden hangisi el ile uygulamada en iyi çizik gidericidir. Ayrıca hangi uygulama padini önerirsiniz?
![]()
![]()
![]()
Merhabalar,
Meguiars M101, M105 ve Ultimate Compound ürünlerinden hangisi el ile uygulamada en iyi çizik gidericidir. Ayrıca hangi uygulama padini önerirsiniz?
![]()
![]()
![]()
101 ve 105 profesyonel uygulamalar içindir. Elle uygulamada sonuç alamazsınız. Makine kullanırım derseniz eğer 101 en iyi çizik kapatıcıdır bu listedeki. Ama el için UC veya Chemical Guys Cherry Wet Wax öneririm.
Kıyaslama için mi sordun yoksa başka bi sebep mi var ? 101 105 kıyaslama yaparsan 101 daha derin ciziklerde daha başarılı.
Aslında m105'in içeriği elle uygulamaya müsaittir, sert el pedi alırak deneyebilirsiniz ama çok çok iyi uğraştırır, kolay gelsin şimdiden![]()
101 ve 105 ile elle uygulama yapmak için sağlam kol kaslarına ihtiyacınız olurElle uygulama ile en kolay sonuçları size UC ve Cherry verir. Bence makine kullanmaya korkuyorsanız veya makineniz yoksa önce aracı profesyonel uygulama yapan bir yere bırakıp boya güzelce toparlandıktan sonra belirli aralıklarla kendiniz bu waxlardan birini uygulayarak uzun süreli bir koruma sağlayabilirsiniz.
konu içerisinde geçmişken konuyu açan arkadaşın hoş görmesini diliyerek, bu ultimate compoundda istediğim verimi bir türlü alamadım. el ile parçaya uygulayıp bekletmeden siliyorum. dogru uygulanma sekli tam olarak nasıldır?
Arkadaşlar el il uygulama için Meguiars Compound'a karar verdim, fakat ped konusunda karar veremiyorum. Hangi el pedini önerirsiniz?
![]()
Yurtdışı sipariş düşünüyo musunuz yoksa yurtiçi mi ?
edit : http://www.cleanyourcar.co.uk/access.../prod_280.html
http://www.cleanyourcar.co.uk/zaino/.../prod_462.html
http://www.sanalpazar.com/Elle-Pasta...az__isp6125471
Ben 101 kullaniyorum gercekten guzel bi malzeme bence cok guzel cizik aliyor verdigi sonuc gayet basarili ama arkasindan kesinlikle m205 le destek vermek lazimchemical guys glossworks aldim gecen gun henuz deneme firsatim olmadi ama dolgu konusunda gayet basarili hatta poorboystan dahada basarili oldugu yaziyor
heycanla ilk uygulamami bekliorm
![]()
Eğer uygulama için tek ürün düşünüyorsanız, Ultimate Compound öneririm. Ama eğer birden çok ürün kullanmayı düşünüyorsanız M101 üzerine daha ince bir polish uygulayarak en iyi sonucu alabilirsiniz. Ancak elle tüm araca çizik giderme yapmak oldukça zahmetli bir işlemdir. çok yorulursunuz. Bunun yerine derin çiziklerle pek uğraşmadan AutoGLYM SRP gibi bir ürünle kılcal çizikleri doldurup, yüzeydeki matlaşmayı giderebilirsiniz. Ancak SRP'de kalıcı çözüm değil yani bir kaç yıkama sonra kılcal çizikler tekrar ortaya çıkacaktır. Tekrar SRP uygulayarak saklayabilirsiniz. Uygulaması oldukça kolaydır.
Doğu sanırım çizik kapatıcı tabiri biraz karışıklığa sebep oluyorM101 ve M105 için Çizik kapatıcı değil çizik giderici tabiri daha uygun olabilir. Çizik kapatmak çiziği dolgu ürünleri ile saklamak anlamına geliyor. SRP'ninde yaptığı tam olarak bu
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)