Cama suruleni hangisiydi ya c4 muydu ondan var, camda :) c1 kaportaya surulendi sanirim.
GlassGuard dan omrunun uzun olmasi disinda hic bir farki yok. 0.. Sadece fazla para istiyor o kadar. Nano teknoloji kullandigini iddia eden firmalar var, ama sadece nano teknoloji kullaniyor diye, sadece adi var diye, bunu kullanmayan urunlerden daha iyi olacagi iddia edilemez.
Titanium kaplama, yada quartz olanlar benim gozumde daha iyi, cunku belirli oranlarda cizik dayanimi sagliyorlar. Baska hic bir artilari yok gozumde, cizik dayanimi saglamayani da almam zaten. 2 sene koruyacak urunu araba surmem zaten, sursem bile ilk senesinde sıkılıp polisaj yaparım. 70 senelık collinite 6 ay dayandı subaruda daha da dayanası vardı, sıkılıp sildim.
Ben ayda 1 hafta sonu zaman harcamak istiyorum zaten, bu isin dogasi bu bence. O yuzden kendi garajim var, o yuzden polisaj yapiyorum. Gece calismaktan tepem attiginda o yuzden gidip araba yikiyorum.
Bu isle ugrasmayacak olsam zaten gidip benzincide 1 TL attigin aletle yikatirdim arabayi. Umrumda olmazdi.
Zaten maximum 3-4 seneye satiyorsun arbayi, boyasina bakim yapsan ne olur yapmasan ne olur.
P.S. : Dünyanın en büyük araba cila vb firması hala turtle wax sanıyorum. 90 ülkede faaliyet, en büyük iş hacmi vb vb. (2011 de 200 milyon dolar revenue)
kaynak
Turtle Wax, Inc.: Information from Answers.com