Ya bir suru ürün çıkarmışlar, özellikle pastaları merak ediyorum, cila ve boya koruma iş yapmayacak belli de...
Yerli ürünler çok ilgimi çekiyor. Clio symbolü incelediğim gibi, kıyasıya incelicem jsv yi de..
Ya bir suru ürün çıkarmışlar, özellikle pastaları merak ediyorum, cila ve boya koruma iş yapmayacak belli de...
Yerli ürünler çok ilgimi çekiyor. Clio symbolü incelediğim gibi, kıyasıya incelicem jsv yi de..
Built to fall....
Biraz ön yargılıyım ama, pastaları iş çıkartırsa muhtemelen bol miktarda dolgu, silikon vs. barındırıyordur.
Boşver parayı harcama diyeceğim ama sen yine bildiğini okuyacaksın![]()
ozan abi ben far pasta&cilasını aldım, ag srp bile kat kat iyi yaptı farı, jsvnin gram faydasını görmedim cilalarını denemedim far pastası zort of the tırt
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
vay anasini, bekledigimden iyi cikti:P
ben daha iyisini bekliyordum.
Bu ara acryl-seal almayi dusunuyorum, nedense japon nano diyorlar urune neden hic anlamadim.
nanolex e alman, aquartz a kore diyen yok ki
Built to fall....
jsv kalın çizik giderici pastasını kullanıyorum her türlü sürtme izinde çok etkili farlardaki buğuyu vs çok güzel alıyor böyle leke çıkaran ürün kullanmadım desem yeridir, yanlız biraz bastırınca boyayı buğulandırıyor birde uzun süre kullanmayınca kalitesiz ambalajından dolayı katılaşma oluyor kolay kolay şişeden çıkmıyor fiyatıda 20 liralarda pek ucuzda değil..
Kesin bir kulp bulur
Farecla ile karşılaştırabilir
Sonra olayı Dr Scholl'a bile bağlar, bunlar el ve ayak için ürün üretiyorken ne ara otomobil sektörüne atlamışlar diyebilir.
Bakım Grubu | Elma Sağlık
![]()
Ben elestricek birsey bulurum. Kesin begenmem biseyini.
Olayim bu benim , inceleme yaparken yerden yere vururum.
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)