User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Yaz temizliği yapmak istiyorum :)

Mert Safa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yaz temizliği yapmak istiyorum :)

Kendi çapımda küçük bir yaz temizliği yapmak istiyorum, beni ilgilendiren tüm konuları okudum birazda fikir yardımınıza ihtiyacım var.
    Öncelikle dış;
    Araçta hare var, kaportacımız ne kadar pasta cila yaptım desede pek inandırıcı gelmiyor profesyonel bir işlem uygulanmadı. Elle hare gitmez yazılmış her konuya bu ürünü elle uygulayamazmıyım MEGUİARS*SWIRL X*HARE GİDERİCİ*450 ML*Kod:G-17616 (ID#119355): satış, İstanbul'daki fiyat ? eğer uygulayamazsam siz ne tavsiye edersiniz ? Hareleri gideremezsem gizlemek, korumak ve parlatmak adına ne sürebilirim el ile ?
    İç kısım;
    Kumaş koltuklarımız var, tavan ve koltuklara loc kullanmayı düşünüyorum başka markalardan iç temizleyici almalımıyım ? Alırsam ne alim
    Motor;
    Sanırım tek emin olduğum kısım motor kısmı http://www.techturkey.com/forum/deta...temizligi.html bu ürünü kullanmayı düşünüyorum
    Jant-Lastik;
    parlatıcılı bir sprey düşünüyorum yine imprezaWRC abimizin denediği bir ürün vardı onu kullanıcam
    Kapalı bir alanda yapmicam, tozlu bir ortam bunlarda göz onunde bulundurduğunda sen hiç elleme araba oyle kalsın mı dersiniz yoksa ufak tefek birşey tavsiye edermisiniz
    Şimdiden teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok mu bir yardım eli ?

tropheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyaya AutoGlym SRP veya Radiant Wax uygulayarak kılcal çizikleri geçici olarak gizleyebilirsiniz ardından FK1000P,Collinite915 gibi sealant veya wax uygulayıp koruma altına alabilirsiniz.Elle uygulamada en tatmin edici sonuçlar bu kombinasyonlarla alınıyor.

İç aksamda loc yeterli olur.Loc dışında Meguiar's APC veya Atas vinet tavsiye ederim.

Motorda atas forclean veya est ardından parlatmak için plak2 uygularak çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

Üstadlar daha güzel önerilerde bulunacaktır..

Onu-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ustteki urunler bence de yerinde.

Sampuan+Eldiven ile yikama, kil kaydirici ile birlikte kil uygulama, sert sunger ped ile AutoGlym SRP uygulama, uzerine FK1000, Collinite benzeri kati cilalari Meguiars sari uygulama pedi ile uygulama.

Motorda Arexonsun motor temizleyicisini de kullanabilirsiniz, Meg APC de kullanabilirsiniz, benzeri temizlik gorevi olan temizleyiciler kullanilabilir. Her yere sikip, detay fircasi veya yoksa sunger, o da yoksa bez ile fazlaliklari alabilirsiniz.

Lastik Meguiars Endurance jel
    Onur
    14' f30 316

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onu-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ustteki urunler bence de yerinde.

Sampuan+Eldiven ile yikama, kil kaydirici ile birlikte kil uygulama, sert sunger ped ile AutoGlym SRP uygulama, uzerine FK1000, Collinite benzeri kati cilalari Meguiars sari uygulama pedi ile uygulama.

Motorda Arexonsun motor temizleyicisini de kullanabilirsiniz, Meg APC de kullanabilirsiniz, benzeri temizlik gorevi olan temizleyiciler kullanilabilir. Her yere sikip, detay fircasi veya yoksa sunger, o da yoksa bez ile fazlaliklari alabilirsiniz.

Lastik Meguiars Endurance jel
    Alıntı tropheus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boyaya AutoGlym SRP veya Radiant Wax uygulayarak kılcal çizikleri geçici olarak gizleyebilirsiniz ardından FK1000P,Collinite915 gibi sealant veya wax uygulayıp koruma altına alabilirsiniz.Elle uygulamada en tatmin edici sonuçlar bu kombinasyonlarla alınıyor.

İç aksamda loc yeterli olur.Loc dışında Meguiar's APC veya Atas vinet tavsiye ederim.

Motorda atas forclean veya est ardından parlatmak için plak2 uygularak çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

Üstadlar daha güzel önerilerde bulunacaktır..
    Her iki cevap içinde cok teşekkür ederim, AG SRP yi her yerde okudum fakat ben bunu nerden temin edebilirim ? ve sert pede bir örnek gösterebilirmisiniz erdem boya vb. yerlerden

ediit: sanırım SRP erdem boyada var http://erdemboya.ticiz.com/p162387-a...-giderici.html

tropheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SRP yide FK yıda Erdem Boya'dan temin edebilirsiniz.
    Uygulamak içinde Meguiar's ın sarı uygulama pedi iş görür.

Meguiars El Ile Uygulama Pedi 10 Cm - Sanalpazar.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sarı ped aklımda da birde sert ped denmiş
    birde son bir sorum var bu kadran camı üzerinde de kılcal cizikler var onlara ne onerirsiniz ?

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plastx diyebiliriz. Plastiklerde güzel sonuç alınıyor.Farlara kullanılıyor.Sanırım kadran camına da kullanılır.Yine de üstadlardan öneri almak iyi olur

Onu-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SRP saklayici gizleyici temizleyici benzeri ozelliklere sahip oldugu icin sert ped ve baskili uygulama, urunden daha fazla performans almanizi saglar. Aksi halde pek bir avantajini gormeyebilirsiniz.

Lakin ben sert ped ile baskili uygulayayim dedim, 1-2 panelde canim cikti, ondan sonra Meg pedi ile en azindan surmus olayim diyerek baskiyi falan birakip surup sildim sadece.
    Ayrica sert sunger ped ile uygulama yapmak hic hosuma gitmedi, ele oturus vs garip geldi, biraz da bu yuzden biraktim, meg pedine gectim.

SRP + sert sunger ped
    FK+ meg ped

4u de erdemboyada var. Yalniz suanda FK nin 56 veya 412 gramligi stokta yok gozukuyor. Ya bekleyeceksiniz ya da detailing isi ile ilgili olan forumlarin satiliklar kismindan bakacaksiniz.
    Ya da erdemboyadan baska yerlerde de olabilir, veya yurtdisindan da bakabilirsiniz.

FINISH KARE 1000P Hi-Temp Paste Wax*ORİJİNAL*2 oz/56 gr. **KATI WAX* (ID#272961): satış, İstanbul'daki fiyat
    FINISH KARE 1000P Hi-Temp Paste Wax*412 GRAM*KATI WAX*HAVALE İLE:90 TL*KREDİ KARTLI 12 TAKSİT:95 TL (ID#90656): satış, İstanbul'daki fiyat
    AUTOGLYM*SRP ÇİZİK GİDERİCİ CİLA*500 ML**YENİ FÖRMÜLLÜ*YENİ İTHAL** (ID#162387): satış, İstanbul'daki fiyat
    PASTA UYGULAMA İÇİN SERT EL PEDİ**UYGULAMADA KOLAYLIK** (ID#553305): satış, İstanbul'daki fiyat. ERDEM BOYA ve KİMYA SANAYİ TİCARET adlı şirketin sunduğu EL PEDLERİ**WAX -PASTA VE CİLA İÇİN**
    MEGUİARS *ELLE WAX-CİLA UYGULAMA PEDİ **1 ADET** (ID#24930): satış, İstanbul'daki fiyat. ERDEM BOYA ve KİMYA SANAYİ TİCARET adlı şirketin sunduğu EL PEDLERİ**WAX -PASTA VE CİLA İÇİN**
    Onur
    14' f30 316

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)