Kendi çapımda küçük bir yaz temizliği yapmak istiyorum, beni ilgilendiren tüm konuları okudum birazda fikir yardımınıza ihtiyacım var.
Öncelikle dış;
Araçta hare var, kaportacımız ne kadar pasta cila yaptım desede pek inandırıcı gelmiyor profesyonel bir işlem uygulanmadı. Elle hare gitmez yazılmış her konuyabu ürünü elle uygulayamazmıyım MEGUİARS*SWIRL X*HARE GİDERİCİ*450 ML*Kod:G-17616 (ID#119355): satış, İstanbul'daki fiyat ? eğer uygulayamazsam siz ne tavsiye edersiniz ? Hareleri gideremezsem gizlemek, korumak ve parlatmak adına ne sürebilirim el ile ?
İç kısım;
Kumaş koltuklarımız var, tavan ve koltuklara loc kullanmayı düşünüyorum başka markalardan iç temizleyici almalımıyım ? Alırsam ne alim
Motor;
Sanırım tek emin olduğum kısım motor kısmıhttp://www.techturkey.com/forum/deta...temizligi.html bu ürünü kullanmayı düşünüyorum
Jant-Lastik;
parlatıcılı bir sprey düşünüyorum yine imprezaWRC abimizin denediği bir ürün vardı onu kullanıcam![]()
Kapalı bir alanda yapmicam, tozlu bir ortam bunlarda göz onunde bulundurduğunda sen hiç elleme araba oyle kalsın mı dersiniz yoksa ufak tefek birşey tavsiye edermisiniz
Şimdiden teşekkürler.

bu ürünü elle uygulayamazmıyım 
Alıntı