Kendi çapımda küçük bir yaz temizliği yapmak istiyorum, beni ilgilendiren tüm konuları okudum birazda fikir yardımınıza ihtiyacım var.
Öncelikle dış;
Araçta hare var, kaportacımız ne kadar pasta cila yaptım desede pek inandırıcı gelmiyor profesyonel bir işlem uygulanmadı. Elle hare gitmez yazılmış her konuyabu ürünü elle uygulayamazmıyım MEGUİARS*SWIRL X*HARE GİDERİCİ*450 ML*Kod:G-17616 (ID#119355): satış, İstanbul'daki fiyat ? eğer uygulayamazsam siz ne tavsiye edersiniz ? Hareleri gideremezsem gizlemek, korumak ve parlatmak adına ne sürebilirim el ile ?
İç kısım;
Kumaş koltuklarımız var, tavan ve koltuklara loc kullanmayı düşünüyorum başka markalardan iç temizleyici almalımıyım ? Alırsam ne alim
Motor;
Sanırım tek emin olduğum kısım motor kısmıhttp://www.techturkey.com/forum/deta...temizligi.html bu ürünü kullanmayı düşünüyorum
Jant-Lastik;
parlatıcılı bir sprey düşünüyorum yine imprezaWRC abimizin denediği bir ürün vardı onu kullanıcam![]()
Kapalı bir alanda yapmicam, tozlu bir ortam bunlarda göz onunde bulundurduğunda sen hiç elleme araba oyle kalsın mı dersiniz yoksa ufak tefek birşey tavsiye edermisiniz
Şimdiden teşekkürler.