guzel goruntu ama bızımkısı cam![]()
guzel goruntu ama bızımkısı cam![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Dısta büyük ihtimal tam anlasılmıyor ama bi ara denemek lazım..
yavuz abi dedgin doğru ama farın teki kırık oldgu için sigorta onu karsıladı birde servisteki insanlar uyuzmu uyuz,kıl birileri olunca..lanet olsun kalsın diyip cekip gidiyo insan![]()
Tüm uyguladığım farların dış yüzeyinde matlaşma ve far camı üzerindeki UV film tabakası soyulmaya başlamıştı. (vernik atması deniyor bazı yerlerde ama değil) En berbat doblo farlarıydı. Aşırı çizikti. Keşke yaparken bir kaç fotoraf çekseymişim =(
Sararma için yapılabilecek pek bir şey yok diye biliyorum. Farların içi açılıp ispirto ile silinebilir. far içinde toz kir varsa yuksek basınçıu hava tutulabilir.
916 V6 Turbo
Bu işi yaparken önemli olan Kullanılan zımparalar ve zımparalama süresi takip edilen sıra far cevresinin maskelenmesi daha sonra plastx malzemesinin uygulanacagı ped ve uygulama devri ne kadar amatörlere yönelik bir iş olarakta görülse profesyonel uygulamalarda net sonuca ulaşılır.
Plast X'i saydam plastik olan ve boyalı olmayan tüm yüzeylerde kullanabilirsiniz. Yerine göre makine ile de uygulanabilir (yeni formüllü olanlar). Zımpara çizikleri çok derin olursa elle çıkartmak mümkün olmayabilir. Zaten bu yüzden Meguiar's makine uygulamasına da elverişli hale getirdi.
Bu sene Headlamp Restoration Kit diye yeni bir rün çıkardılar. Yakında getireceğiz. Henüz denemedik ama Amerika demolarında gördüğüm kadarı ile daha başarılı.
vala yaptım fakat vernik olan yerler o kadr zımparalamama ragmen tam çıkmadı.ama sonuç gayet tatminkar.onemli olan zımparalama suresini uzun tutmak
.birde vernik olan yerleri nasıl cıkartabilirim bilen varsa paylasırsa sevinirim.
Yaa bende yapmak istiorumda cesaret edemiyorum.Maketlerden zımpara yapmayada alışkınım gerçide farlar çok pahalı=)
Benim de sol far camında 4 parca cizik vardı, sefa ile hallettik gayet güzel oldu![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)