benıde yazabilirmisinz :)
Printable View
benıde yazabilirmisinz :)
Aqurtz nano ile araları iyiyse beni de yazabilirsiniz.
çekilişe +1 :D
beni de yazın
Bende istiyorum. Bakalım bir haftalık araçta nasıl bir etki yaratıyor görelim :)
Adana'lı arkadaşlar washcoat istiyorsanız bende bolca mevcut :D
bende deneyebilirim.
benide yaz müdür :D
bende isterem :)
Arkadaslar video yu cekeyim diye bekledim ama video cekecek kimse bulunmadi yanimda. Tek basima da sacma sapan bir video olacakti. Bu yuzden direk sonuclari acikliyorum :)
34TB9544
by.gkhn
Tropheus
Bu arkadaslar bana adres, telefon, ad soyadini ozelden yollarsa sevinirim. Hayirli olsun ;)
vay arkadaş çok şanssızım sayısal da 1 bile çıkmazken böyle bir hediyenin bana çıkması imkansızdı zaten :D talihli arkadaşlar iyi günlerde kullansın:)
Video cekme de rakip tanimiyorum!
Hayırlı olsn alanlara deneyin bakalm sonuca :)
Ulan çıkmaz çıkmaz dedim :) bana çıkmış demekki bu aralar şanslıyim onurcan kanka atıyorum sana adresi cok sagol
Pm. attım teşekkürler.:)
Ben tesekkur ederim ilginize arkadaslar.. Pazartesi aksam ustu kargolar cikar. Forumda 100 lerce adam var su urunu fisfislayacak hei topu kac kisi basvurdu garip :) kimse sansina guvenmedi herhalde :) bu hafta video, fotograf vs bekliyorum sizlerden ;)
Bu ürünün namını duymuştum. Satın almak için bilgileri pm atabilirmisiniz. Bunu ve diğer ürünleri deneyelim duruma göre müşteri arabalarında da kullanırız:)