tekrar yaziyim ogrenemedim, bunu cam silecegi gibi daha buyuk siselerde araca uygulayabilir miyiz ?
Printable View
tekrar yaziyim ogrenemedim, bunu cam silecegi gibi daha buyuk siselerde araca uygulayabilir miyiz ?
Araçtaki kılcal çizikler için srp kullanıp ardından wax ile korumaya almayı ve hemen ardından tekrar ıslatıp washcoat uygulamayı düşünüyorum, bu uygulama olumlu sonuç verir mi?
Milletin ayakkabı kutusundan para çıkar,bizimkinden washcoat çıktı :D
http://i57.tinypic.com/2edtl3m.jpg
Dün aksam üzeri konustuk Onurcan la,bugün öğle vakti elime gecti malzeme.Bu kadar hızlı kargo beklemiyodum acıkcası.Kargolama stilinede hayran kaldım :D ilgi ve hızından dolayı tekrar teşekkür ederim Onurcan.
Fiyat nedir az önce pasta cektim parlaklığın devamını bununla yapıyım.
: ) Ayakkabi kutulari nispeten sert oldugundan dolayi urune zarar gelmesini baya engelliyor. Tesekkurler, kargomuz hizli calisiyor baya :D
Bu sekilde bolunmusunun fiyati 100tl dir kargo kdv dahil.. 1LT ile 40-50 uygulama yapilabiliyor ;)
Washcoat u bugün uyguladım,gercekten cok başarılı Maşallah
Dün Uyguladım Su kaydırma olarak sanırım aracımda çok fazla cila vs olduğu için aşırı bir fark olmadı benimarabamda parlaklık olarak gayet başarılı bir parlaklık verdi araca yağmurda ve yağmur sonrası yıkamadaki sonucu merak ediyorum :):):)
Polisaj yapacak dükkan bulamadığımdan en azından arabayı yıkamaya gideyim dedim.
Basınçlı pompa ile R Shampoo , üstüne Meg. Sprey şişesi ile WashCoat geçtim. Arabaya 1 senedir wax bile uygulanmamıştı neredeyse.
Şampuandan sonra bile hemen farketti su iticiliği. Washcoat'ı 1 litre aldığım için çok mesudum :)
Bir de sorum olacak, şampuanı 2,5-3 litre suya ne kadar koysak kafidir acaba?
Sampuani normal kova ile uygulayabilirsiniz, basincli pompadan daha iyi olabilir. 19LT kovaya arabanin kirliligine gore 15-25ml kullaniyoruz.
: ) Memnuniyetini paylastigin icin tesekkur ederim. Sampuanimiz da cok ince de olsa koruma tabakasi ve su iticilik yaratir bir miktar. Washcoat la beraber kullanildigindaki sonuc normal sampuanlardan daha basarili oluyor ikiside birbirini destekledigi icin ; )
Nanolez şampuan + nanaolez washcoat = T.A.T.U :D
http://download.ultradownloads.com.b...4_1280x800.jpg
Koray insan değilsin :)
Nanolex boya koruma olan aracıma , hangi şampuan kullanıp ardından wascoat ı uygulayayım ?
birde fıs ısla uygulayacağım, örneğin, kaputa ne kadar sıkayım, ne kadar seyrelteyim :)
Çok soru sordum inşallah cevaplarsınız:)