Onurcan yurtdışında getirecekmiş herkeze bişeyler
Printable View
Onurcan yurtdışında getirecekmiş herkeze bişeyler
Arabası olmayana şampuan - duş jeli var mı :soru: :D:Deli:
Kim cilaliyor simdi benim arabayi? :D
Yusuf'tan kebap ısmarlamazsan gelmem :D :D
http://goo.gl/maps/a8Tro
ahahahahhaha 1634 km tuttu tarif..:D:D:D:D
Hakan abi bu hafta olsaydı gel ben seni alırım benim evde bahçeşehirde kalırsın dicektim :D
Dingil google feribot geçişlerini hesaplayamadığı için 1634km fazla olmuş.
Evden çıkıp hiç durmadan ve kasmadan 3,5 saatte Eceabata kadar gitmişliğim var. Oradan Çanakkale'ye 10-15dk'da (hava müsaitse) geçerim, oradan Yalova feribota en kötü 4 saatte geçsem ucu ucuna feribotu yakalasam 45dk feribot sürer, oradan ev 30dk sürer. 9 saatte evde olurum.
Trafikte vakit öldüreceğime ki bu neredeyse toplamda 4,5 saati bulabilir, bende en azından geze geze durmadan eve gitmiş olurum. Aktarma organları sağlam kalır, lastikten biraz yemiş oluruz. :D:D:D:D
Şu adresi bende pm olarak alabilirmiyim
adres gizli mi ki?
Bing Maps - Driving Directions, Traffic and Road Conditions
adres net olarak burasi :D
kapi komsusu sayiliriz geliriz insallah
adresi mapsten pek anlayamadım perlanın ne tarafına kalıyor
Beykente girdikten sonra dum duz asagi, sonra sagda mado var, madoya gelmeden saga dogru yol ayriliyor oradan gidin, saginizdaki shell i gecin yavaslayin. Ileride solda kalacak ;)
Valla araç gemi gibi sanırım bu işide öğrenmenin vakti geldi. Kısmet olursa bende katılmak isterim.
Depoyu fulleyeyim, hatta ekstradan 10lt'de bagajda tutayım, piknik tüpü, termos, kahvaltılıklar ve konserve yiyecekler ve kitap alayım, ***** normal şartlarda 1 saatte gidilecek yol 3 saat olabilir, yollarda kalırsak en azından çayıra çimene çıkar piknik yaparım :D:D:D
P.S: Eşime de diyeyim, şarj biterse bana ulaşamazsan bilki yoldayım, ibb kameralarına el sallarım evden bakarsın :D :D
Ankaradan su an için 5-6 kişi kesinleşti gibi. FBK ve CCTR olarak orada olacagiz. Cok keyifli bir etkinlik olacak kesinlikle..