Yazlıklardan demişsin, yazlıklarımdan dememişsin, bu durumda başkasının yazlığında kalacağına göre izinsiz olarak mülke girmek, haneye tecavüz...vs'den sakata gelebilirsin :D :D :D
Printable View
Arkadaslar bulusma noktamiz degisip daha kolay bulunacak bir yere cekilmistir. Hadimkoy Auto Plusta bulusacagiz; hadimkoy giselerden cikinca dumduz ve solda garanti bankasinin altinda kalmaktadir. Tam adresi; Akcaburgaz Mevkii Kirac tem baglanti yolu uzeri san 1.bulvari 5.bolge b1b no:194 Alkent 2000 karsisi Garanti banki alti.
Yani o geçenki yer değil dimi Onurcan bu sizin işyerinin oralarda bir yer
Bu gidişle Onurcan alacak sazı eline ikinizide kovalayacak he :)
atasehir super olur :D
Buluşma yeri değişti diyince bende uzak bir yer sandım, allahtan merkezi bir noktaymış yeni yer :D:D
o gün eğitimim var nalet gele akşam 6 ya kadarmış :D
hadımköy daha iyi olmuş yeride çok kolay.
Bir mani çıkmazsa bende geleceğim google da baktımda harita üzerinde doğrumudur bilemedim.
https://maps.google.com/maps?q=had%C...1&z=16&iwloc=A
Bu iğne tam olarak doğrumu
evet Erel doğru haritaya göre 10-15 metre fark edebilir.
Edirnede bulussaydiniz:D
Tr ye gelis amacim olan dugun ile organizasyon ayni gun. Gelmem imkansizdanda ote yoksa cokerdim birinize :)
Benim işyerime yürüyerek 15 dk
Evime 7 km
Çok uzak desem )))
Şaka bi yana da saat kaç gibi toplanmaya başlıyosunuz ?
Toplu fotoğraf çekimi olacakmı ?
hafta sonu misafirlerim var ama yer bana yakın olduğu için bir uğrarım. saat kaçtan kaça kadar bilgi var mı?
Moruk sen kendini pazartesiye ayarla Carsida BesiktASK seyredecegiz Duhan, Soner fln :)
Buluşma saat 11.00 de başlayıp akşam saatlerine kadar sürecek er yada geç herkezi bekleriz
Nano dokunuşlarla hareleri gidermişsin bi müşterinin, çok menun kalmış sabah akşam dua ediyomuş sana :D:D:D
http://carphotos.cardomain.com/ride_...1033_large.jpg
Çamurluğa Brutal yapmışlar :D
Haftasonu Bosphorus Rally varmış;
2013 Boğaziçi Rallisi
Media Markt'da indirim varmış
Ulusal Kampanya
Hizlial'da 75TL puan son günüymüş,
Pazar günü işimiz iş valla :D :D :D