User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Arexons Hızlı Cila

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arexons Hızlı Cila

http://k1310.hizliresim.com/1g/k/tn3l8.jpg

Bu ürünü aldım ama nasıl kullanıcam bilmiyorum. Arabayı yıkatıp kuruladıktan sonramı sıkıp silicem, yoksa yıkamadan çıktığında ıslak yüzeye sıkıp mı kurulayacağım ?
    .

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Onu-RR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://k1310.hizliresim.com/1g/k/tn3l8.jpg

Bu ürünü aldım ama nasıl kullanıcam bilmiyorum. Arabayı yıkatıp kuruladıktan sonramı sıkıp silicem, yoksa yıkamadan çıktığında ıslak yüzeye sıkıp mı kurulayacağım ?
    Her ne kadar kutunun arkasında talimatlar yazsada; ben yinede nasıl kullanılması gerektiğini anlatan dökümanın linkini paylaşıyorum.

http://www.arexons.com/arexons/cms/e...eet/ST7175.pdf

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuruladıktan sonra temiz yüzeye uygulayacaksınız
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her ne kadar kutunun arkasında talimatlar yazsada; ben yinede nasıl kullanılması gerektiğini anlatan dökümanın linkini paylaşıyorum.

http://www.arexons.com/arexons/cms/e...eet/ST7175.pdf
    Kutunun arkasında ingilizce yazıyor. Teşekkürler
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuruladıktan sonra temiz yüzeye uygulayacaksınız
    Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim böyle uygulayacağım
    .

brky33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur ben de opak beyaz aracımda bu ürünü uyguluyorum çok memnun kaldım.

Hızlı Cilalar arasında ilk 3 e girer fiyat / performans ürünü tam olarak

Aracı yıkadıkdan sonra güneş altında veya kaput sıcak olmayacak şekilde gölge bir yerde panel panel uygulayın. Mesela ön kaputa 3-4 fıs sıkın kuru ve temiz bol tüylü bir mf bez ile kaputu komple silin gerekirse en son kuru başka bir mf bezle son kat parlatın daha sonra tek tek kapılar tavan tampon gibi ilerlesiniz.

Ama sakın komple araca sıkıp silmeye çalışmayın böyle yaparsanız diğer hızlı cilalar gibi kurur aracınız üstünde leke kalır veya zor silinir.

Bu arada bol tüylü mf bez olarak Bim marketlerde 5 li pakette 6,50 TL ye mf bezler var kesinlikle deneyin derim Eminim memnun kalıcaksınız
    1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk

'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brky33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Aracı yıkadıkdan sonra güneş altında veya kaput sıcak olmayacak şekilde gölge bir yerde panel panel uygulayın. Mesela ön kaputa 3-4 fıs sıkın kuru ve temiz bol tüylü bir mf bez ile kaputu komple silin gerekirse en son kuru başka bir mf bezle son kat parlatın daha sonra tek tek kapılar tavan tampon gibi ilerlesiniz.

Ama sakın komple araca sıkıp silmeye çalışmayın böyle yaparsanız diğer hızlı cilalar gibi kurur aracınız üstünde leke kalır veya zor silinir.

Bu arada bol tüylü mf bez olarak Bim marketlerde 5 li pakette 6,50 TL ye mf bezler var kesinlikle deneyin derim Eminim memnun kalıcaksınız
    Vallahi böyle uzun mesajınız içinde ayrıntılı açıklamanız içinde çok teşekkür ederim. Yıllardır gittiğim bir oto yıkama var bahçelievlerde kapalı harika bir yer. Orda güneşde almıyor itina ile uygulayacağım tekrar tekrar çok teşekkürler
    .

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonax'ın hızlı cilasını kullanıyorum 1 senedir hemen hemen her yıkama sonunda ve çok memnunum. bu markada iç plastik koruma partlatma kullanıyorum ve bi şikayetim olmadı.

halı bakım ve temizlemede turtle wax'ın fırçalı olanını tavsiye ederim.

her yıkama sonunda davlumbazların parlak görünmesi için yıkamacıdan aldığım lastik parlatıcısını kullanıyorum çok temiz bir görünüm oluyor.

deri bakımı için yine turtle wax içi sarı olandan kullanıyorum 2 haftada bir yada en kötü ayda 1 kez uyguluyorum 2 ay içerisinde her 2 haftada bir üst üste yaparsan deri kendini bayağı topluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonax'ın hızlı cilasını kullanıyorum 1 senedir hemen hemen her yıkama sonunda ve çok memnunum. bu markada iç plastik koruma partlatma kullanıyorum ve bi şikayetim olmadı.

halı bakım ve temizlemede turtle wax'ın fırçalı olanını tavsiye ederim.

her yıkama sonunda davlumbazların parlak görünmesi için yıkamacıdan aldığım lastik parlatıcısını kullanıyorum çok temiz bir görünüm oluyor.

deri bakımı için yine turtle wax içi sarı olandan kullanıyorum 2 haftada bir yada en kötü ayda 1 kez uyguluyorum 2 ay içerisinde her 2 haftada bir üst üste yaparsan deri kendini bayağı topluyor.
    İç plastik kısmında bende sizinle aynı ürünü kullanıyorum ve çok memnumum, davlumbaz ve lastik kısmına gelince bende oto yıkamadaki ürünü kullanıyorum sprey tabancası şeklinde ve çok tatminkar oluyor. 3 gün neredeyse parlaklığını bozmadı taa ki bu yağmurlar gelene kadar
    .

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

3-4 çok fazla geliyor bende. komple ön kaputa çok hafifce 2 kez sıkıyorum ve temizliyorum. dolu dolu 3-4 kez sıkınca iz bırakıyor ve temizlemesi zor oluyor.

bunun dışında soğuk havalarda iz bırakması dahada çoğalıyor.

ben iki adet sonax kırmızı bez ile siliyorum. ilk bez ile silip ikinci ile kuruluyorum.

sonuç olarak bezi attığım zaman aracın üzerine durmayıp düşüyor. bayağı kaygan oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kutunun arkasında ingilizce yazıyor. Teşekkürler
    Desene benim verdiğim linklededuble ingilizce oldu; kusuruma bakma, kestirmeden gideyim diye düşününce böyle patladım

Sen yakın zamanda mı aldın ?

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hep metalik boyalı arabalarım oldugu için, acıkcası hızlısı yavaşı pek farketmedi, bunuda kullanmıstım, ötekilerle aynı gibi duruyordu arkadaş ben mi beceremiyorum bu işi bilmiyorumki.. millet bir yapıyor, bir fotograflıyor, arabası cayır cayır yanıyor.. benimki standart cilalı araba görünümünde oluyor hep
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Desene benim verdiğim linklededuble ingilizce oldu; kusuruma bakma, kestirmeden gideyim diye düşününce böyle patladım
    Ne demek abi bende uğraşmak istemedim hata bende
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada mf bezi 4+2 paket aldım bauhausdan 2 gün önce, 6.5 TL idi. Kaliteli gibi görünüyor
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hep metalik boyalı arabalarım oldugu için, acıkcası hızlısı yavaşı pek farketmedi, bunuda kullanmıstım, ötekilerle aynı gibi duruyordu arkadaş ben mi beceremiyorum bu işi bilmiyorumki.. millet bir yapıyor, bir fotograflıyor, arabası cayır cayır yanıyor.. benimki standart cilalı araba görünümünde oluyor hep
    Abi muhtemelen bizdeki acemilikten kaynaklanıyodur, benimkide ilk olucak bakalım ne gibi bir sonuç ile karşılaşıcam
    .

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben normal bir penyeyi, gaz yağı ile yıkayıp, güneşte kurutuyorum, sonra bir kere duruluyorum sabunla yıkadıktan sonra.. cok tatlı bir kurulama ve ciladan sonra silme bezi haline geliyor.. tabi mikrofiber gibi olmaz ama aklınızda bulunsun
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

brky33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen yakın zamanda mı aldın ?
    Evet Hakan Abi 1 ay olmadı alalı ve hala bu şekilde aynı fiyata satılıyor devamlı ürün olmuş süper olmuş

İç plastik kısmında bende sizinle aynı ürünü kullanıyorum ve çok memnumum, davlumbaz ve lastik kısmına gelince bende oto yıkamadaki ürünü kullanıyorum sprey tabancası şeklinde ve çok tatminkar oluyor. 3 gün neredeyse parlaklığını bozmadı taa ki bu yağmurlar gelene kadar
    Aynen iç plastiklerde de mat -natural finish bırakan Arexons Torpido Bakım Ürünü harika
    1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk

'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Evet Hakan Abi 1 ay olmadı alalı ve hala bu şekilde aynı fiyata satılıyor devamlı ürün olmuş süper olmuş

Aynen iç plastiklerde de mat -natural finish bırakan Arexons Torpido Bakım Ürünü harika
    Ofisin yakınında bir tane var orada bulamamıştım; bu seferde evin yakınındakine bakayım, inşallah bulurum; yol vermem gereken bir kaç mf bez var, yerine yenilerini almadan atmaya kıyamıyorum

Arexons Torpido bakım sütüne benden de +1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben normal bir penyeyi, gaz yağı ile yıkayıp, güneşte kurutuyorum, sonra bir kere duruluyorum sabunla yıkadıktan sonra.. cok tatlı bir kurulama ve ciladan sonra silme bezi haline geliyor.. tabi mikrofiber gibi olmaz ama aklınızda bulunsun
    Penye mi, Mehmet'im ne yaptın ya, o formülle çizik üstüne çizik yaratırsın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)