http://k1310.hizliresim.com/1g/k/tn3l8.jpg
Bu ürünü aldım ama nasıl kullanıcam bilmiyorum. Arabayı yıkatıp kuruladıktan sonramı sıkıp silicem, yoksa yıkamadan çıktığında ıslak yüzeye sıkıp mı kurulayacağım ?
http://k1310.hizliresim.com/1g/k/tn3l8.jpg
Bu ürünü aldım ama nasıl kullanıcam bilmiyorum. Arabayı yıkatıp kuruladıktan sonramı sıkıp silicem, yoksa yıkamadan çıktığında ıslak yüzeye sıkıp mı kurulayacağım ?
.
Her ne kadar kutunun arkasında talimatlar yazsada; ben yinede nasıl kullanılması gerektiğini anlatan dökümanın linkini paylaşıyorum.
http://www.arexons.com/arexons/cms/e...eet/ST7175.pdf
Kuruladıktan sonra temiz yüzeye uygulayacaksınız![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Onur ben de opak beyaz aracımda bu ürünü uyguluyorum çok memnun kaldım.
Hızlı Cilalar arasında ilk 3 e girer fiyat / performans ürünü tam olarak
Aracı yıkadıkdan sonra güneş altında veya kaput sıcak olmayacak şekilde gölge bir yerde panel panel uygulayın. Mesela ön kaputa 3-4 fıs sıkın kuru ve temiz bol tüylü bir mf bez ile kaputu komple silin gerekirse en son kuru başka bir mf bezle son kat parlatın daha sonra tek tek kapılar tavan tampon gibi ilerlesiniz.
Ama sakın komple araca sıkıp silmeye çalışmayın böyle yaparsanız diğer hızlı cilalar gibi kurur aracınız üstünde leke kalır veya zor silinir.
Bu arada bol tüylü mf bez olarak Bim marketlerde 5 li pakette 6,50 TL ye mf bezler var kesinlikle deneyin derimEminim memnun kalıcaksınız
![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Sonax'ın hızlı cilasını kullanıyorum 1 senedir hemen hemen her yıkama sonunda ve çok memnunum. bu markada iç plastik koruma partlatma kullanıyorum ve bi şikayetim olmadı.
halı bakım ve temizlemede turtle wax'ın fırçalı olanını tavsiye ederim.
her yıkama sonunda davlumbazların parlak görünmesi için yıkamacıdan aldığım lastik parlatıcısını kullanıyorum çok temiz bir görünüm oluyor.
deri bakımı için yine turtle wax içi sarı olandan kullanıyorum 2 haftada bir yada en kötü ayda 1 kez uyguluyorum 2 ay içerisinde her 2 haftada bir üst üste yaparsan deri kendini bayağı topluyor.
3-4 çok fazla geliyor bende. komple ön kaputa çok hafifce 2 kez sıkıyorum ve temizliyorum. dolu dolu 3-4 kez sıkınca iz bırakıyor ve temizlemesi zor oluyor.
bunun dışında soğuk havalarda iz bırakması dahada çoğalıyor.
ben iki adet sonax kırmızı bez ile siliyorum. ilk bez ile silip ikinci ile kuruluyorum.
sonuç olarak bezi attığım zaman aracın üzerine durmayıp düşüyor. bayağı kaygan oluyor.
hep metalik boyalı arabalarım oldugu için, acıkcası hızlısı yavaşı pek farketmedi, bunuda kullanmıstım, ötekilerle aynı gibi duruyorduarkadaş ben mi beceremiyorum bu işi bilmiyorumki.. millet bir yapıyor, bir fotograflıyor, arabası cayır cayır yanıyor.. benimki standart cilalı araba görünümünde oluyor hep
![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)