muhteşem! ben Ankara'ya gelecem 10 gün içerisinde. E36 M3 için yapabilir miyiz işlem ? Rütuş boyam da mevcut, rütuşla birlikte yapabilirsek dua edecem :)
Printable View
muhteşem! ben Ankara'ya gelecem 10 gün içerisinde. E36 M3 için yapabilir miyiz işlem ? Rütuş boyam da mevcut, rütuşla birlikte yapabilirsek dua edecem :)
Yorumlar için teşekkür ederim herkese.
:)
Masallah :) berkay zaten takip ediyorum ama bu sira resmen back to the future yapmaya basladin :)
S3 aslinda cok toz yapmiyor ama sert boyada yuksek isida bu kadari normal oluyor biraz :) meg 105 falan atsan toz duman olur :)
Tesekkur ederim Onurcan :)
S3 aslında ortalamanın biraz üzerinde ama M105 ve M101e göre daha az toz yapiyor. Ben S3e hic su fislamiyorum. Gerek kalmiyor zaten.
Eline sağlık çok iyi görünüyor peki hare kalmıyor mu bu kadar pastadan sonra direk nano ürünler ile korumaya mı alıyorsunuz?
Söylecek söz bırakmamışsın yine.Ellerine sağlık kardeşim
İstanbulda bu tarz uygulamayı nereden yaptırabiliriz ?
pastadan sonra nanolex paint cleaner la geciyor Berkay nano korumadan once, eger arac basi 3-4 bez cleaner la kullanirsaniz sikinti kalmaz. Tabi ayni seyi scholl disinda dolduruculu pastalar icin soylemek biraz zor.
çok başarılı gerçekten ellerinize sağlık..
S3 uygulamasından sonra tabiki hard/hologram kalıyor. Onlari da S30+ ve uygun polisaj pedi ile gideriyorum. Aslında isin zor kismi da bu asama. Özellikle, çizik dirençli olan BMW , Mercedes , VAG siyah boyalarinda.
Zaten nano koruma öncesi yüzey tamamen alkol ve türevi temizleyiciler ile her turlu kalintidan ve dolgu ürününden temizlendiği için hologramlari saklama gibi bir durum olmuyor. Yani herşey şeffaf. Boya üzerindeki her türlü kusur vs. ortada oluyor. O yüzden %100 düzeltme şart bu tür işlemlerde.
İşlem harikulade.. de kalıcılığı nasıl devam ettireceğiz? Ne periyotlarda bu işlem tekrarlanıyor?
Kalıcılığı devam ettirmek için en önemli konu yıkama. Yıkamaya çok özen gösterilmesi gerekiyor. İşlem periyodu da kullanıcıya göre değişiyor haliyle. Ortalama 1-1.5 sene kadar bu parlaklığı koruyor araçlar. Daha sonra yıkama çiziklerinin oluşması ile birlikte yansıma biraz azalıyor.
Merhaba
Fiyat için bende PM alabilirmiyim.
istanbulda bu uygulamayı nerede yaptırabiilirim ve kaça yaptırabilirim.. yardım pls.. :)
2006 sti için fiyat alabilir miyim, ön kaput hariç...
Ellerinize sağlık.Araç sıfırlanmış..Keşke ilk uygulamayı siz yapsaydınız demiştir araç sahibi sonucu gürünce :)
Tesekkur ederim :) Araç sahibi diğer uygulamalardan o kadar sıkıntı yaşamış ki bana emanet ederken bile içinde biraz şüphe vardi. Ama aracı teslim ederken çok mutlu olduğu anlaşılabiliyordu :)
maşallah, emeğiniz yadsınamayacak kadar çok, bir pm de ben alayım, ortalama olarak fikir açısından, kendi aracım bu araç kadar kötü durumda değil"başlangıçtaki hali tabi ki".
Maşallah eline sağlık güzel uygulama yapmışsın fakat sıradışı olanın ne olduğunu anlayamadım ben bir araca pasta cila yapılınca zaten bu hale geliyor extra ürünlerin yada uygulamanızın bir farkı varmı ?