Konuyu biraz gec actim, aracta biraz eksiklik kaldi zaman kisitliligi yuzunden. Yikama haric aracin uzerinde ortalama 3-4 saat calisabildik. Ilerleyen zamanlarda tekrar bir elden gecirip sunacagiz ama parlaklik vs cok tatmin edici oldu.
Ceyizimiz;
Cam vs fitil korumalari
Yikamada pek fotograf cekmedim, araca bir ay once uygulama yapilmisti fakat buna ragmen kilde pislik cikti. Fotografta cok net gozukmedi aslinda ama;
Sonrasinda ilk kati gectikten sonraki fotograf;
Aracta cok girinti cikinti vardi, Hakan hemen spot ped e gecip ince iscilige basladi. O gibi alanlara buyuk pedle girmek baya tehlikeli olurdu.
Hakanin isciligini incelemeleri icin uzmanlari cagirdik
Merakli bakislar..
Arka tarafta pist canavarlari bekliyordu onlara islem yapamadik
Arka tamponun hali icler acisiydi, aracta RDS(Derin cizik) leri almama karari verdik. Sebebi ise guvenlikBir F458 in verniginde sikinti yasamak pek hosumuza gitmez tabi. Bizden once arac uygulama gormus ve sadece 1 yikama gecmisti uzerinden. Alkolle sildigimizde anladik ki bu uygulama hatalari kapama seklinde gecmis. Murat abiye de bunu birebir gosterdik.
Cok fazla fotograf cekmemisiz islem asamalarinda. Pasta uygulamasi bittikten sonra Nanolex Paint Cleaner(Ozel bir alkol) ile temizleyip gunese cikarttik, problem yok
Bunun uzerine hizlica Nanolex Professional uyguladik, jantlar dahil. Jantlara polisaj yapmadigimiz icin parlaklik net urunden kaynaklaniyordu ve cok memnun kaldim.
Murat abi de biraz sIkIldI ve CG Nonsense i alip ic temizlige basladiIlk uygulamasi icin baya basariliydi
Pistten kareler
Hakan a yardimlari icin cok tesekkur ederim : ) 3-5 hata kaldi onlar da giderilince kusursuza yakin olacak yakinda.