Çok şükür, öyle bir videom yok; ama olsaydı youtube'da tıklanma rekoru kırardı :D :D :D
Printable View
Emegi gecen herkesi tebrik ederim. Aracada masallah jetten hallice.
Keyifli iş olmuştur, maşallah. Tavan olayına koptum, yüz ifadenizi düşünemiyorum :D En kötü karbon kaplatırdınız daha hafif olurdu hem. :D
Elinize kolunuza sağlik.
Ben yıkadiktan sonra silmeye korkarim :P
Elinize,emeğinize sağlık.İşte böyle durumda azcık kirlensin cidden moralim bozulur. :(
hahah tavanda degil sag arka camurluk komple hahah :D Feci komikti, ama ben kendi arabama o kadar hayvani seyler yaptim ve bu tarz birsey oldugu icin gayet rahat sen yapamazsin deyip arkami dondum ama Hakan soka girmisti bir kere hahaha. En son Murat abi de gelip incelemeye basladi ve yansimayi cozdu :D
Vallahi bizde korktuk aslinda. Cunki bu tarz uygulamalarda yuzey alkolle yaglardan arindirildigi icin sadece nano korumayi surerken bile cizebilirsiniz. Hele ki otopark gibi bir ortamda bu cok daha basit oluyor cunki her yer toz.
Aynen oyle, bu hafta da kendi aracimi bitirdik Ankara dan Berkay la beraber. Simdi yagmur yagiyor ve yarin cikarmak zorundayim, simdiden huzunluyum :)
Olm nasıl korkmayayım, bir mok oldu sandım, bir yarım lan böyle saçma çizik mi olur ya diyor, diğer tarafım Hakan'cım canım yarın seni Teşvikiye camiinden kaldırırız diyordu. O yüzden de okumaya başladım; hatta soracaktım Kıble ne tarafta diye :D :D Öteki tarafta elimde einhell gezinirdim artık :D :D
İşin ilginci yansıma olan bölgeyi daha ellememiştim :D
P.S: Ferrari be boru mu, organlarımı satsam, Outback'in anahtarını bıraksam, cinsiyet değiştirip Taksim'e çıksam yine olmaz yine olmaz.