Boyanın içindeki gri simleri gördükçe daha çok uygulama yapasım geliyor simler kaybolmasın diye :D
Printable View
Boyanın içindeki gri simleri gördükçe daha çok uygulama yapasım geliyor simler kaybolmasın diye :D
elinize emeğinize sağlık süper olmuş hakkaten.kolay gibi gorunuyorda zor bir iş.biz daha o kadar gelişemedik kendiaramızda yapalım falan.temiz 5 senesi var :D
Koray eline sağlık çok güzel olmuş. Fazla zorlama boya kadar inersin sonra.
İnsanın Otel deyince aklına başka fanteziler gelir Pasta Cila ne alaka.
Koray bu yapar adamın hasıdır :) o değil mart ayında tekrar yapacağız değilmi zeus :)
Aklıllandım artık sadece 1 gün 1 araba :)
Eyvallah kardeşim :) Aynen martta yeni mekanımızda seni misafir edecez :) (otel değiştiriyorum) :D
http://hilton.com.tr/tr/hiltonistanbulbomonti/
Hayırlısı olsun..BomotiHilton çok iyi bir işletme..
Bomonti deyince aklıma çocukluğum geldi ben Feriköyün b.klu deresinde doğdum 12 yaşına kadar orda büyüdüm. Bomonti eskiden sanayi çöplüğüdü bizde o çöplükte oynardık nasıl hastalanmadık hala şaşıyorum.. Feriköy, Kasımpaşa, Hacıhüsrev, Dolapdere, Kurtuluş, Harbiye, Tarlabaşı, Beyoğlu gençliğimin geçtiği yerler buralarda cirit atardık. Hergün bir kavga hergün bir olay bu yaşa nasıl geldim..
Tekrar hayırlısı olsun.. İnsan yaşlanınca hikayesi bol, anlatacakları çok oluyor kafanızı şişirdiğim için özür dilerim..