Maşallah güzel olmuş..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
deme ya bileydim demezdim
yani demek istedigimi anladın sen zaten yaptıgın işi daha net gösterebilmen için iyi bi makine kullanman lazım...yoksa yaptıgın işe hiç bi lafım yok... gayet iyisin![]()
Mert'e katılıyorum, bende söylemiştim önceden sana. Fotoğraflar iyi olmalı ki yaptığın iş belli olsun. Birdahakine haber ver, müsait olursam foto konusunda yardım ederim.
Fotoğraf konusunda destek şartbu kadar emeği iyi sergilemek gerek.
Eline sağlık
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
hepinize teşekkürler . eski telefn vardı dedim megapixeli düşük yeni telefon aldık ondada aynı hikaye aslında guzel foto cekerım de calısırken ulan bı foto cekım dıyorum sonrada zaman kaybetmıyım dıyorum şipşak cekip işe devam ediyorum sanırım ondan oluyo biraz zaman harcamak lazım fotoya.
yaw bısey dıcem sen bılıyosun zaten ne kullandıgımı
ogrenmek ısteyende soruyo
sımdı bn yazsam kımse okumayacak ki.
Kil meguiars
Sampuan stjarnagloss körsbahjnşilaytze
Pasta scholl s3
Hare giderici scholl s30+
Cila nanolex paint & alloy professional
Cam nanolex glass ultra
Yuzey temizleme icin bol bol ipa ve nanolex paint cleaner.
yun keçe- poorboys polishin pad.
Fotoğraf konusunda s3 çok başarılıfor example bugün özellikle kapalı otoparkın yağmur alan açık kısmına park ettim
Bence tam senlik yakın çekim detayda süper
Fotoğrafı sıfır ışıkda çektim gece 23:15'de
Direkt telefondan Photobucket'a yükledim hiç müdahele etmedim fotoğrafa. Ettiysem polisajda boyam yansın![]()
Siyah arabamın bu renkte çıkmasının tek suçlusu Auto Balmbu ürünü sana kullandırıp hayattan soğutmak istiyorum
![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
yaw bn sana detayları ogretıyım sıkınt yokta açıyı ogrensekte uygulamada yıne bodozlarız kendime fotografcı tutucam yemınlerange ın konusuna vıdeo koydum vıdeo bıle sallanıo
![]()
C.tesi 13 işten çıkıyorum pazar komple izinliyimsenin için hangisi uygunsa.
Koray'ın detailing ile ilişkisi var artık yeni statümüz![]()
Bizim otelin otoparkı da bağlıyorum priz baki, yada Furkanın otel hazır zaten ama orada yıkama sıkıntımız var. Gir çık yapmak gerekiyor içeride yıkama hala inşaat halinde
Cuma c.tesi pazar hava süper gözüküyor
http://www.accuweather.com/tr/tr/ist...weather/318251
Furkanın otopark süper giren çıkan sirkülasyonu çok az. Bizde bu h.sonu 2 düğün var. Furkide Yeniköy motor company bölümü harika kimse gelmiyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)