Dun gece saat 9:30 da eve siktim salona kokuya burun alisti ama gayet kokuyodu sabah uyandim 8:45 koku hala salondaydi sasirdim cok guzel kokuyo
Printable View
Dun gece saat 9:30 da eve siktim salona kokuya burun alisti ama gayet kokuyodu sabah uyandim 8:45 koku hala salondaydi sasirdim cok guzel kokuyo
"abiiiii öyle bir tarikata denk geldim ki, içerde işemeli sıçmalı ayin var, bööööööle bir yuvarlak yapmışlar, habire işiyolar zıçıyolar"
bu ne abicim striptizci kızlar, çişler falan. nasıl bir tarikatsınız siz uaheuah :D
Kolpaçino - İşemeli Sıçmalı Ayin [HQ] - YouTube
valla sırf koku kalıcı olsun diye arabanın içini detaylı bi şekilde temizledik canla (turkishdrifter) :)
3 gün oldu efsane kokuyor halen..
annemki en ufak sigara kokusunu duyunca yada arabanın sagına soluna sıkıstırdıgım kokuları bile fark ederken dun bilerek soylemedim ama gıkı cıkmadı :D ki binmeden yarım saat once koltuk arkası ve pandizotu yıkadım :D
valla geldi ürün melih kardeşimden koku elime değdi maşallah başımı döndürüyor :D arabada çok merak ediyorum :) kalıcı gibi geldi bana güzel
yanlız bugun gidebilirsem kar basmassa 7 gibi onurcanın yanına anlasılıcakda
onun dısında ki olay koray yavuz size gelen ilk parti mal orjinal fısfıs şişe bide benimki oda degil son galondan. fark varsa eger 1-2 galon degil baya bir 5-6 galonluk hata var :)
Orjinal şişe değil yahu bizimki de c.guys başka bir ürünün şişesine boşaltılmış yine galondan sanırım :)
Telafi edilcekse eğer, listeye benide eklerseniz sevinirim.
sabah evden çıkmadan sıktım bolca odama gittiğimde bakıcam duruma. Benim anladığım sıktıktan sonra max 3 saat dayanıyor.
Senin de mi kokmuyor Alican :D
:) ben ilk sıktığımda kokmadıgını farkettım fakat bilmediğim bir koku oldugu için ses çıkarmadım. (sanırım bu kadar kokuyor bu modeller böyle vs.)
İlerleyen zamanda forumda başkalarınında bu şekilde yazdığını görünce yazdım ,fakat o mesaj editlendi sanırım göremedim.
Melihi forumdan bilirim, ondan bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama bu yapılan iş Ticaretse zararın karşılanması gerektiğini düşünüyorum. :icon_tup:
Bendekini eve 2 gun once siktim, eve girdigimde pek bir koku yoktu ama kanepeye yattim koku orada vardi az sallastim biraz daha kokuttu :D
pazar günü elime sıktım ara ara koklarım diye 2 saate etkisi kayboldu demekki araçta koltuklara iice yedirmek lazım:D