maaşallah süper olmuş gerçekten eline sağlık mert.... ama videoda en azından onuruda görmek isterdim ahahha :D :D
Printable View
maaşallah süper olmuş gerçekten eline sağlık mert.... ama videoda en azından onuruda görmek isterdim ahahha :D :D
arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)
teşekkürler...
çizik ve yarı yarıya fotolarında asla ps yok
zaten videoda çkemiştim...
final fotolarında biraz müdehale etmek zorunda kaldım
kullandıgım makineye alışamadım daha oto modda sanıyodum değilmiş makinede aydınlık gibi gözüken resim pcde kap karanlık çıktı...
yeniden foto çekme şansımda yoktu araç gitmişti o yüzden karanlık yerlerin rengini açdım...
yani hile hurda yapma amacında değilim...zaten aracı yakından görenlerde yazacaktır fotolardaki kıvamda parlıyor araç...
bide iş 3m ürünlerinde bitmiyo çogu markanın değişik ürünlerini kullanıyorum...
hepsindede benim işime yarıyan ürün sayısı 2 yi 3 ü geçmemiştir :D
Mert ; havalar düzelsin fotolarini çeker koyarim ben de , araç bekledigimden cok daha parlak zaten , fotolardekinden farki yokki az bile parlamis fotolarda. Ps diyen arkadas buyursun gelsin misafirim olsun incelesin isterse arabayi .
Aracı canlıda gören biri olarak , fotograflarla arasında çok da bi fark yok . Mertin eline sağlık , araç cidden fabrikada üretim bandından yeni inmiş gibi :)
Maşallah ellerinize sağlık arac zaten 10 numaraydı şimdi oldu 100 numara :D o değil Clio Rs Satıp Megane Rs alsak Bu kadar yakısıklı olmıycak :D
Harika olmuş ellerine sağlık Mert
:) Yanlış anlaşıldı, son iki fotorafa dikkatli bakarsanız araç sanki sonradan eklenmiş gibi falan filan onu anlatmak istedim.%50 olan fotoraflardan belli zaten boya durumu neyse :) Maşallah
Sarı simleri görmek paha biçilemez :) elinize sağlık maşallah :)
Bende uygulama sonrası arabamdaki gümüş gri simleri görünce ağzım kulaklarıma varmıştı :)
Elinize sağlık..
vallaha tebrikler ellerinize sağlık mükemmel olmuş gerçekten.Buarada RS'ede kocaman bi maşallah :)
Maşallah darısı benim başıma:)
Cok hoş olmus ya ellerinize saglik aracada masallah diyelim :)
iyi dilekleriniz içinteşekkür ederim arkadaşlar :D