Saolasin, bende sasirdim vallahi.. Borusan a gidip fotograflari gostermeyi dusunuyorum :)
Tesekkurler.. Bende olsam teslim almazdim gercekten :)
Hehe, bir suru karisiklik olmus orada : ) Neyse zaten koruma yapilacakti hepsini bir elden gecirdik :)
Haha gordum o muhabbeti : D 3 iskender le kurtaramazsin, sanmam hahaha
: D Aynen, daha cabuk olabilirdi ama her yaptigim kati alkolle silip inceleye inceleye gitmem baya zaman aldi. Bir de uzerine kombinasyonun en basarili oldugu ped spot ped cikinca tadindan yenmedi :D
Tesekkurler, arac tanidikta.. Artik ara sira bakacagiz :D Ozellikle trimleri merak ediyorum ben, Mini lerde 1 sene dayanimi olursa eger o urunun… Mini ler icin butun dertlere deva olur :D
Saolasin :) Bir video cekemedik haha. Ozellikle son kat pastayi atarken rengi koyulasmaya basladi. Sonra urunun ilk kati hafif daha koyulttu ama 2 ve 3. katta cok farketti, bildigin kan kirmizi olmaya basladi :)
Solasin coni
Saol tesekkur ettim :)
Tesekkurler, ilk hali hic yakistiramadim Borusan'a, tam da musteri hizmetlerini gelistirmislerken
Isin garip tarafida o, yani 1000tl lik islem yapsalar fiyatin 1/100 u 1/50 si olacak belki ama bu sekilde teslim ediyorlar. Fiyatini 1000tl fazla yap arabanin da duzgun teslim et bari..
Yorum icin tesekkurler : ) Cok guzel bir kirmizi oldu :D
Tesekkurler. Arac 0 alindi, mumlari cikartin birakin dendi ama arkadaslar ne hale getirmis.
Saol coni, senide bekliyoruz parani biriktir haha :)
Tesekkur ederim, Borusan gibi bir servise yakistiramadim, isten anlamayan birini de oraya koydularsa cok yazik.
Citrus wash u ben 500ml su 50ml Sampuan olarak foam lance te kullaniyorum gercekten etkili oluyor. Hatta bir ara benim aracta wax vardi, kullandim direk cikti (Poorboys Natty's Paste Wax Limited Edition). Sonrasinda baska bir musterimiz geldi, koruma etkisini kaybetti dedi Citrus Wash la yikadik kendine geldi ; )
Tesekkurler : ) En kirmizi Cooper oldu sanirim :D
Saolasin : ) Boya korumaya 2200 tl istiyor birde borusan :D 30$ lik Xzillion uygulamak icin..
Saolasin.. olm demekki ben daha konsantreyim iste hahaha :D