Kafayı moraran jant temizleyicilerine taktım, aslında bu iş Asya'lı vatandaşlardan çıkmıştı ama en güzel reklamı Sonax yaptı. Lakin yurt dışında makul fiyatlara satılıyor olmasına rağmende, muhtemelen moraran jant temizleyicileri için ötv miktarı yüksek olduğundan (bu kısmı tabiki dalga olsun diye yazıyorum) Sonax ve Nigrin'in (Nigrin artık TR'de satılmıyor) moraran jant temizleyicileri diğer jant temizleyicilerin en az 2 katı fiyatla satılıyor olması nedeniylede bende Sonax'ın Full Effect jant temizleyicisine para kaptırmak istemedim.
Üyesi olduğum diğer forumlarda gördüm ki, Sonax'ın Full Effect gibi moraran bir başka jant temizleyicisi olduğunu öğrendim. Evet, bu Felgenreiniger Gel adı altında oldukça hesaplı bir fiyata satılan ve Bauhaus'ta satılan ve yine Sonax'ın jant temizleyicisiydi. Bu hesaplı jant temizleyicisini almadan önce kutu arkasındaki yazıları okudum, pH dengeli, asit içermez, bıdı bıdı bıdı, tam da aradığım özelliklere sahip diyerek ürünü aldım.
Tamam, yazıyı çok uzatmaya başladım; birazdan sonlandıracağım
Dün, az kirli jantlar üzerinde ürünü denedim ve sonuç; bence mükemmel, çünkü, fırça sürmeye gerek kalmadan temizlik yapabildim
Ahanda fotoğraflar ve videolar
Sonax Felgenreiniger Gel-1 - YouTube
Sonax Felgenreiniger Gel-2 - YouTube