Merhabalar. 2 ay sonra insallah kendi dukkanim olan oto yikamayı acmak istiyorum. Oto yikama detayli temizlik ve pasta cila iside yapicam. Daha once pasta cila deneyimim oldu yaklasik 15-20 arası araç yaptim fakat bu sefer kendi yerimi acacagim icin en kaliteli malzemeleri kullanarak en duzgun isi cikartmak istiyorm ortaya. Sizlerden istegim nasil bir yol izlemeliyim. Bu konuda tecrubesi olan şunu şöyle yaparsan bunu böyle yaparsan daha iyi olur diyebilecek bu isi yapan abilerm mevcut sitede. Ornegin tazikli su tabancasini supurgeyi ahtapotu hangi marka ve model almaliyim. Hangisi uzun süre ve daha dayaniklidir , hangisi beni yarı yolda birakmaz. Musteriler dukkana geldiginde ne gibi istekleri ihtiyaçları olur. Mesela cay kahve icebilecekleri ve oturup gazete okuyup tv izleyebilecekleri bekleme salonu tarznda bi yerde yapmak aklimda var. Bunun haricinde müşterilern ne gibi ihtiyaclari istekleri olur.Bu konuda bana verebileceginiz tavsiyelere bilgi ve fikirlere ihtiyacim var. Bu arada yer kendi yerimiz kira degil. Evimizin altindaki iki adet dukkani kullanicam. Biri detayli temizlik ve pasta cila icin digeri ise sadece yikama icin kullanılacak. Yer istanbul silivri-selimpasa. Simdiden yorumlarinz ve fikirleriniz icin teşekkürler.