Teşekkür ederim :)
Printable View
Eline sağlık çok güzel olmuş, eline geçenin kurtuluşu yok :D
vosvosa maşallah, Old is cool. :)
Vosvosu alalı yaklaşık 23 ay oldu.Aldıgımdan önceki sahibi tarafından tamamen kumlanarak boya yapılmıştı.Boyanalıda yaklaşık 2.5 sene oldu.
Fakat aldıgım günden beri aracın dışını düzenli olarak yıkatmama ragmen son 1 yıldır boyada özellikle bagaj kapagında canımı sıkan hafif matlaşmalar görmeye başladım.Sonradan oto yıkamacıların kullandıgı kalitesiz şampuan kostik gibi maddelerin boyaya zarar verdigini bu siteden ögrendim.Ögrendikten sonra kendım sonax şampuanla yıkamaya başladım fakat iş işten geçmişti bi kere.Her ne kadar dışardan uzaktan belli olmasa da yakından dikkatli baktıgımda özellikle bagaj kapagında belirgin matlaşma vardı.
Sonrasında Cem abiyi buldum.Çalışmalarını zaten bu siteden yakından takip ediyordum.Önce kendisiyle bir kez görüşüp tanıştım.İkinci görüşmede de arabayı bırakıp Konyaya gittim.Vosvosa ben Konyadayken hem sahip çıktı.Hem de aracın son görüntüsü beklentilerimin çok çok üzerinde oldu.
En zor noktalara kadar üşenmeden temizlenmiş.Kılcal çizikler falan tamamen yok olmuş.Gerçekten çok ciddi el emeği var.
Kendisine burdan hem teşekkür hem de dua ediyorum.
Artık bundan sonra hiçbir yıkamacıya araba götürmem.Kendim yıkayıp kendisinin önerdigi hızlı cilayı da düzenli olarak uygulayıp daha fazla özen göstercem.:o
Emeğine sağlık abim.
Bu arada aracın led sistemlerini çekmeyi unuttum Mustafanın eseri :)
follow me home
Vosvos follow me home artarak yanıp azalarak söndüren - YouTube
led sinyaller
old beetle custom led stop sequential led signal lamps - YouTube
Çok kısa bir video yaptım :)
http://www.youtube.com/watch?v=m6auT...ature=youtu.be
Emeğiniz ve sabrınıza hayran kaldım.Başkalarının arabalarına da kendi aracınız gibi muamele etmeniz de ayrı bir güzellik.
Eline sağlık Cem abi , Reborn tamamlanmış :))
Araç sahibinede hayırlı olsun.
Eline sağlık gerçekten abi tek tek hepsini inceledim çok imrendim. Nadide henüz fabrika boyası üzerinde Doğanım var keşke aynı şehirlerde olsakta. Arabayı sana versem. 1 Hafta misafir etsen Düzenli yıkatmama rağmen. Böyle detaylı bir bakıma ihtiyacı var. Antep'dede böyle kendi aracı gibi özen gösterecek adam yok. Ellerine sağlık kolay gelsin abi.
Volkswagen gerçekten çok güzel olmuş, maşallah.
ellerine sağlık maşallah geçen akşam manisada gördüm çok güzel parlıyordu
abi gecenin bu saatinden baştan sona tek tek inceledim tebrik ederim emeğinize sağlık çok özendirdiniz beni sabah nasıl kalkıcam bilmiyorum kulağınızı azıcık çınlatıcam :) tbrkler:)
abi ellerine sağlık ince detay seviyorsun. eskiyi canlandırmakta ayrı bi keyif olsa gerek :)
mustafanın led çalışmalara diyecek yok. keşke daha fazla vakti olsa da seri üretim yapabilse ya. :) güle güle kullan mustafa :)
La Allahin maynagi canim kardesim senin durum hardcore'u gecmis gangbange dogru gidiyo yau :D Ulan varya hepinizi cok ozledim serefsizim, arada muratin surati da beni benden aldi bu arada :D
Soylemeden de gecemicem, haala c.k motorlarla mi ugrasiyon sen yaa :D :D :D
Ahmet teşekkürler sıra sende :)
Teşekkür ederim çok çınlatma :)
Bak çok güzel özetledin. Eski bir şeye hayat vermek onu tekrar anıları ile yaşatabilmek bambaşka bir keyif.Mustafa seri üretime geçer belki :)
Motorlarımız büyüdü ama sen biraz daha büyüttün ondan sana öyle geliyor :) Bizde seni özledik geldiğinde görüşelim mutlaka :)
Ben tavan yaptım canım artık, bundan daha büyüğü olmaz heralde :) Bi terslik olmazsa bir iki aya izine gelicem, görüşelim mutlaka...