-
Bulunduğum daha doğrusu yaşadığım her ortam temiz olmalı mantığından çıktık. Babamda arabamızı hep temiz tutardı. Küçüklükten gelen merakla devam etti. İlk önce detarjan fırça , sonradan sünger şampuan. Şuanda kil+wax. Bi sonraki seviyeye geçemedik henüz. :D
-
henüz bende o virüs yok ama olacak gibi,aracımda epey çizik mevcut,bazıları epey derin.yalnız benim polisaj makinasıyla uygulama yapacagım bi ortam yok,elle de o çizikler gider mi hiç bilmiyorum,ancak epey can sıkıcı görünüyorlar.
-
onceden disarda pasta yaptirinca butun ciziklerin gidecegini zannediyordum , hatta pasta yaptirdigim artik beni kaziklamak icin mi yoksa gercekten isi bilmedigi icin mi bilmiyorum , pasta cila yaptiktan sonra yanima gelip koruma da atalim mi dediginde at demistim , cilanin omrunu uzatiyormus , neyse sonra ,iki uc tane cila aldim bi tane se sprey cila almistim onlari uygulamaya calisiyordum , en son aldigim arabaya tum bakimlarini kendim yapmak icin ogrenme gereksinimleri duydum , girdim detailing e forumu bastan sona fethetmeye calisirken bi taraftan yazarak not almaya basladim ve kendime liste cikardim , listedeki urunlerin fiyatlari toplami, 1000 liradn biraz fazla cikinca onem sirasi koydum kendime , listedeki urunlerim 600 liralik kismini aldim simdi birde polisaj makinasi cikti basima, virusu kapali max 2 ay oldu ama hizli bir sekilde gucum ve imkanlarim elverdigi muddetce kendimi gelistirip abilerime yetismeye calisiyorum , herkese iyi forumlar