Bir önceki mesajimda bu postlarinizi kastetmiştim..
Ama daha önceki siyah A4 paylaşiminizda 8/10 kişinin iç uygulama fotolarini sorduğu mesajlar gibi bunuda cevapsiz biraktiniz..
Bütün iç uygulamalarınızın fotoğraf konusunda bu kadar şanssız olması gerçekten bir tesadüf mü? Bunu merak etmiştim..![]()
1881 - 193∞
Dış uygulamalar gayet güzel ama bence iç mekanda pedallar gibi ufak detaylar kaçıyor sanırım, benim oto yıkamacıda bile (normal iç-dış yıkamada) pedallarıma bi fırçayla girişip sıfır gibi çıkartıyorlar, emeğinize sağlık![]()
Aslında bir kısmı çok garip şekilde tesadüf oldu. Fotoğrafları En erken 6-7 sonra yükleyebildiğimden aralarda bazı uygulamaların fotoğrafları silinebiliyor. Sanırım 3 kere başıma geldi aynı durum.
Bir de şöyle bir sıkıntımız var ki yakın zaman da aşacağımızı umuyorum; birlikte çalıştığım arkadaşım fotoğraf çekme konusunda çok unutkan. Özellikle iç detaylı temizliği o yaptığından hem öncesi hem de sonrası fotoğraflarını çekmeyi unutuyor çoğunlukla. Ama bundan sonra özellikle dikkat edip olabildiğince detaylı olarak çekeceğim.
@CNR: İç mekanda pedallar vs. gözden kaçabilecek detaylar değil aslında ancak şu an ki işyerimiz küçük olduğundan araçları fotoğraf çektiğimiz pozisyona alırken istemeden de olsa tekrar kirlenebiliyor pedallar. Yoksa tabi ki APC ve detay fırçası ile temizleniyor.
Toplamda 40 saati geçen uygulama süresi ile 5 gündür bizi oldukça zorlayan bu uygulamanın detaylı fotoğraflarını yükleyip paylaşmayı bekleyemedim. Ön gösterim mahiyetinde birkaç fotoğraf ve bir video ile paylaşmak istedim. İyi seyirler
https://www.youtube.com/watch?v=jf_2FYI-3vw
Herkesi en kısa sürede bekliyorum..
Tadilatta ciddi ilerleme kaydettik;
Alt katın fayans işleri tamamen bitti. Giriş kapısının açılarak kepenk monte edilmesi kaldı ilk aşamada.
Üst kat için de elektrik tesisatı işlemleri tamamlandı. Ortalıkta hiç kablo vs. olmayacak şekilde tüm kabloları tavandan ve duvarlar kırılarak içeriden geçirdik. Hesaplamamız doğru ise yaklaşık 1400m kablo döşendi şu ana kadar. Henüz alt katın aydınlatması için gerekli olan tesisat işlerini de yapmamamıza rağmen ciddi miktarda kablo gitti. Herşeyi en küçük ayrıntısına kadar düşünerek, tek bir seferde yapmak istediğimizden şansa bırakmadan devam ediyoruz tüm işlemlere. Bu sebeple beklediğimizden 7-10 gün kadar geç bitecek tadilat.
Üst katın alçıpan tavanı da kapandı tamamen. Yaklaşık 70 adet 18watt beyaz led panel için ölçümleri yaptık. Bir iki gün içinde onların da montajı gerçekleşecek.
Bir aksilik olmaz ise bu ay sonuna taşınma işlemlerini tamamlamış oluruz..
![]()
Hayırlı olsun tükan![]()
Abi bakalım inşallah yeni arabam ile gelecem hem ziyaret hem ticaret sen bi dükkanı aç bizde bakalım kısmet olursa sana en sevdiğin renklerden bir bebek getirecem![]()
#RenaultSport Clio-R
Hayırlı olsun. Dükkan kiralık mı ? En çok onu merak ettim![]()
Maalesef kiralık![]()
Tadilatların en zorlu kısımlarını geride bıraktık. Alt kat araç girişi de açıldı ve kepenk yapıldı. Ayrıca garaj girişindeki molozlar vs. temizlendi. Üst kata araç girişinin olacağı kapılar sökülerek, yenileri yapılmak üzere Aluminyum doğramacıya gönderildi.
Tüm kepenkler tamamlandı.
Duvarların ve tavanların alçıları bitti, yarın boya işlemleri başlacak. Son olarak da haftasonu, led panellerin montajı, üst katın zemini ve ofis kısmı bölünecek. Böylelikle tadilatımız bitecek. Önümüzdeki haftaiçi de taşınma işlemlerini tamamlayıp yeni yerimizde uygulamalara başlayacağız.
![]()
İnşallah sahibide olursun abi allah gönlüne göre versin. İşin de çok iyisin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)