1 litre olarak alırsın ortalama 200 litre falan suyla karıştırabilirsin bu miktarı :D yani 1 litrelik sprey şişeye yapacagını düşünürsek kendi kapagıyla 2 kapak idrolak geri kalanı su olsa bile yeterli gelir. toz tutmama özelligi bence başarılı.
Printable View
1 litre olarak alırsın ortalama 200 litre falan suyla karıştırabilirsin bu miktarı :D yani 1 litrelik sprey şişeye yapacagını düşünürsek kendi kapagıyla 2 kapak idrolak geri kalanı su olsa bile yeterli gelir. toz tutmama özelligi bence başarılı.
Abi benim araba zaten boya koruma yapıldığı için falan parlıyor, ama bu washcoat ilginç bir şey ciddi anlamda derinlik atıyor boyaya.. idrolak ın öyle bir artısı yok ama su iticiliği çok fena.. benimki biraz manyaklık işte deneyeyim dedim :D
ben zaten öyle yapıyorum, hiç işlem olmayan arabada mesela tavanda su perdesi varsa, köşesine bir fıs sıkıyorsun tüm tavandaki su örümcek ağı gibi oluyor bir anda :D
ürünü dün kullandım gece yıkadım arabayı ciddi şekilde parlaklık verdiği kesin toz pek tutmuyor şuan için izlenimlerim olumlu yönde :)