Nanolex prof üzerine Gyeon ürünlerini denedim, sonuçlar muhteşem.
Önce Bathe + ve sonrasında Wetcoat uygulaması. Gerçekten araçta boncuklama muhteşem ve kirlenme daha uzun dönemde gerçekleşiyor. Teşekkürler Onurcan.
![]()
Nanolex prof üzerine Gyeon ürünlerini denedim, sonuçlar muhteşem.
Önce Bathe + ve sonrasında Wetcoat uygulaması. Gerçekten araçta boncuklama muhteşem ve kirlenme daha uzun dönemde gerçekleşiyor. Teşekkürler Onurcan.
![]()
Araba zaten parlakti, iyice camlasmis artik : ) Masallah, nazar deymesin
Bu ürünleri bende kullanmayı düşünüyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum uygulama videosu var mı acaba ?
Bu arada araç maşallah çok güzel duruyor![]()
Yapabilirsin oldukca basit, wetcoat upuskurtup duruluyorsun. Bathe+ i surup duruluyorsun : )
Alper abi gene yakiyor ortaligi RS, helal olsun valla, imrenerek bakiyorum. Bu arada nasil yeni urunler? Nanolex wash coat ile kiyaslayabilir misin parlaklik ve dayaniklilik acisindan?
Cihan sağolasın, su iticilik ve kirlenmeme açısından uzak ara önde. C4 e de uyguladım, kirlenmiyor desem yeridirNanolex ürünleri de kesinlikle güzel ama bu çok daha ileride. Nanolexin prof nano korumasından çok memnunum. Muhtemelen wash coat yerine bu wet coat la ilerlerim artık.
Bence sen yanlis yoldasin aslinda : ) Ugrasmak isteyen nano ilede gayet guzel ugrasiyor ve bakim urunlerinin kokulari cok da fena degil. Ayrica koruma olarak hic alakalari yok, olsaydi zaten nano mano diye birsey cikmazdi ve dunyada bu kadar populer olamazdi bu fiyatlarla ; )
Bak senin gibi dayanamayanlar icin Bathe+ var, Wetcoat var, Cancoat var, Cure var bir suru destek urunu var. Bunlarla desteklendigi taktirde alt tabakanin dayanimini, koruyuculugunu, su ve kir iticiligini normal bir wax la karsilastirabilir misin? (iyi hos desteklenmese bile karsilastirabilir misin?)
Carnauba urunler artik cok sIk pasta goren, 2-3 ayda bir inceden Scholl S30-S40 goren araclarda fiyat uygunlugu ve alkolle silme derdinden dolayi kullaniliyor. Su alkolle silip hatalarin geri gelmesi mevzusu olmasa ana koruma satislarinda patlama olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)