Arkadaşlar istanbul için önerebileceğiniz yer neresi? mtc oto da yaptırmıştım geçen sefer, ancak sanırım bu sefer fazla hasar olduğu için randevusuz yapamıcaklar..
Printable View
Arkadaşlar istanbul için önerebileceğiniz yer neresi? mtc oto da yaptırmıştım geçen sefer, ancak sanırım bu sefer fazla hasar olduğu için randevusuz yapamıcaklar..
arkadasim benim arabada dolu hasarliydi ve gecen ay izmir 3.sanayide sistem oto ercan usta var oraya yaptirdim sakin sakinnnnnn uzak dur ordan aman haaaa...hemen ön sokaginda 1001 oto aksesuarin oldugu sokakta bi yer var ben 2008,de ona yaptirmistim 10 numara isciligi var,adam hatta calistigi zaman kepenkleri kapatiyo calisiyo isik altinda almanyada stajini yapmis bu cekme isinin,,,haaa sen niye ona yaptirmadin dersen,dost kazigi yedik diyelim..
Mustimercan senin yazilarini okudum duydum basina gelenleri cok geçmiş olsun. Dedigin yeri biliyorum ve gitmedim oraya bilerek. Sanirim autokingte yaptircam veya sizin dediginiz o ustanin yanina da gidip bir gorusurum. Tesekkurler.
2008,de bende ilk autokinge gitmistim fiyat ve zaman uymadi bana,dedigim ustaya git ismini bilmiyorum ama o sokakta kime sorsan söylerler.ben eminim pisman olmayacaksin.
Kesinlikle doğruyu söylemiyorlar. 2013 yılında Gaziantep'de oluşan dolu hasarında bir tanıdığımın aracı için gittiğimizde yaptıkları bir BMW X6'yı göstermişlerdi referans olarak. Ancak otomobilde yaptıklarını söyledikleri yerler boyanmıştı, kendilerine hiçbir şey söylemeden ayrıldık. Daha sonra yaptıkları başka araçları da görme şansım oldu onlarda da izler yok olmamış ve belli oluyordu.
Gaziantep'deki dolu hasarında o kadar çok araç hasar aldı ki bazı yetkili servislere ve özel servislere İngiltere'den, İtalya'dan ekipler bile geldi çalıştı. Şehir dışından gelen ekipler yoğun olarak üç ay; sonrasında bir yıl kadar Gaziantep'de kaldı.
Aralarında çok iyi iş çıkaran firmalar vardı, onların tamamı İstanbul merkezliydi.
İzmir'de Almanya'dan gelen biri vardı bundan birkaç yıl önce o işi yapan. Galerileri dolaşır, fazla komplike olmayan tamiratları aletleriyle arabanın bulunduğu galerinin içinde yapardı. Göçük başına 20 TL den başlayan fiyatlarla çalışıyordu.
Oto İsmet ve Kabadayı diye gelaleriler var onların bulunduğu yerde galericiler sitesi vardı, oralarda çalışırdı.