Arkadaşlar araç içi detaylı temizlik amacıyla çok afaki rakamlar istemiyen yer mekan önerileriniz varsa sevinirim..
Arkadaşlar araç içi detaylı temizlik amacıyla çok afaki rakamlar istemiyen yer mekan önerileriniz varsa sevinirim..
ALLAH VAR GAM YOK..
3. Sanayi opet yanı diZayn oto.
Hardcore garaj cem de sormak lazım . Uçuk fiyat istediğini sanmıyorum
Afaki rakamdan kastın ne oldugunu Öğrenmek Lazım öncelikle![]()
Hardcore garaj ae86 nickkli Cem abi
Detailing point Batuhan
İzmir'de islerinin en iyileri![]()
Detaylı için değişik fiyat tarifeleri var araçlarda ki döşeme koltuk durumu aynı olmasına rağmen modeline markasına göre verilen fiyata karşıyım 100-150gibi bi rakam ideal diye düşünüyorum bunun üstü afaki..
Cem'in methini duydum arayacağım kendisini..
Yukarda belirttim..
ALLAH VAR GAM YOK..
Yanlış anlama dostum ama az kira veren ucuz malzeme kullanan veya iğne deliğine kadar temizlenmeyen yerlerin verdigi fiyatlardan bahsediyorsun. Arabanın kir durumuna gore 200 ve üstü rakamlar olabilir. Iyi Bi marka malzeme kullanarak yapılan Bi temizlikte ortalama %30 - %40 işçilik ücreti yazılıyor. Ben oyle yapıyorum en azından. Bu da önemli bir durum çunku digerlerinden ayırt edecek bisey Lazımtabi karar senin
ama aklında olsun 100 liraya yaptıracağın Detaylı temizliğe para harcama kendin yap derim
Senin yazdığın fiyatla benimkinin arasında 50lira oynamakta 200de verilebilir belki ama benim sitemim aslında daha çok arabayı spor görüp işte düdükliyeyim mantığında olan esnafa arkadaşımla aynı durumda ona 150 deyip benimkine 200-250 lira olur abi diyen esnafa laf ettim böyle oluşuna kızdım..İşin ederi vardır yani içinde inşaat harcı bulunan araba teslim etmiyorum sonuçta haftada en az 2 defa iç dış yıkanan max 3 kişinin bindiği bir araçtan bahsediyoruz..
Cemle görüşücem kısmetse ona bırakabilirim arabayı perişan etsin altını üstüne getirsin arabanın![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Sırf ceme götürebileyim diye araba aradım bir ay İzmir de![]()
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
Hardcore garage cem özgen ve folcars murat usta folcarsta fiyatlar kol gibi olabilir tabi bilmiyorum.
ama ikisie detailing te ruh hastası![]()
FN2-R
İzmir de cem ve batu iyidir bence, 2 hafta önce koltukları tezmızledı cem benim arabanın yıkama yaptık işin hakkını alır buyuk dukkanların albenısıne kapılmamak lazım bence .
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Abi benim önerimde 3.Sanayi MaxiCarCare daha önce bahsetmiştim sanırım.İnceleyebilirsin burdan 2 aracı biri benim zaten biliyosun
http://www.techturkey.com/forum/deta...=1#post7839075
Geçen hafta Bornova Forum'da Swiss otoya gittim yıkamak için, ardından da tövbe ettim bir daha gelmem diye..
Az fazla olsun, Cem Abi diyorum artık..
Bu kadar referans varken alternatif aramaya gerek yok .. Yalnız her işin bir hakkı vardır ; bu işte açık ve net olan tek şey ucuz etin yahnisinin hoş olmadığıdır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)