User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
78 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Otomobil nasıl yıkanmaz ve kurulanmaz

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Otomobil nasıl yıkanmaz ve kurulanmaz

Otopark.com bizler için nasıl otomobil yıkanmaz ve kurulanmaz konulu video hazırlamış, ellerine sağlık.

Burada onca bilen adam varken karcher ne diye gidip... neyse neyse iyi olmuş.
    Karcher'a bile devir kesici efekti yaptı ya off off . Bu devir kesici taklidinden ne zaman vazgeçecek merak ediyorum.
    Bir dahakine bir de mikrofiber bez sponsoru bulsunlarda bari atlet ile kurulamaktan kurtulurlar.

P.S: Çift kova taktiği, prewash...vs bunlara hiç girmiyorum bile.

https://www.youtube.com/watch?v=MguZQMGNqEA

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fırçala atletle sil ve çık....Valla içim gitti....

Absinthe. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu başlığını görür görmez, içeriğini tahmin ettim. İzlerken bir boya nasıl çizilir, nasıl kılcallar bırakılır detaylıca gösterdiler.

iztuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M5'e gözlerimizle bile temkinli yaklaşırken süngerle girişmek, kovadaki kirli ve taşlı suyu arabaya tokat atarcasına çarpmak nedir, yüreğimiz dayanmıyor.
    Alıntı JDMazda_GTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul yazıyor avatarınızda.Eğer orda yazılım ile uğraşan yoksa ülkeyi terk edelim hemen Yazılımın başkenti orası yaw

Çöllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İbretlik video olmuş..

Detay konusunda hastalık derecesinde ihtisas sahibi adamlara yapılabilecek en kötü şey sanırım bu tanıtım videosu..

Dedem bile atletle kurulamıyo artık arabasını

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amatörlük paçalardan akıyor. Petrolde arabasını yıkatıp içeriden promosyon bez isteyen dayıdan beterler.
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

srkns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomobil nasıl yıkanmaz.. güneş gözlüğü ile yıkanmaz
    Ne mutlu Türküm diyene

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok bilgim yok bu tarz cihazlar hakkında , içindeki kopuk dışında başka firmaların uyumlu daha iyi ürünleri piyasada bulunuyormudur ? veya içindeki nasıldır ?

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi otomobili gene yıkarsın bir şekilde,en fazla çizilir,boyaya zarar verirsin.

ama motosiklet bikere basınçlı suyla hakikaten yıkanmaz.gresli,yağlı parçaları hem o köpük kurutur hemde basınçlı su köpüğün girmediği yerleri kurutmaya sebep olur

nasıl araba yıkanır yerine "yeni oto yıkama dostunuz" vs deselerdi ve araba şöyle böyle yıkanır yerine sadece makineyi tanıtsalardı daha iyi olurdu
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yumuşak dediği fırça da videoda hiç yumuşak gibi gelmedi bana.

Alelacele araba yıkasam yine de bundan daha iyi yıkarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baya kişiselleştirmişsiniz konuyu.
    doğru yıkar yıkamaz bilemem ama böyle bir oluşumun reklam/sponsor alması devamlılığı açısından oldukca önemli.
    köstek olmamak lazım.

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasılarabayıkanmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baya kişiselleştirmişsiniz konuyu.
    doğru yıkar yıkamaz bilemem ama böyle bir oluşumun reklam/sponsor alması devamlılığı açısından oldukca önemli.
    köstek olmamak lazım.
    Adamlar şirket kurmuş hemde A.Ş. Oluşmuşlar oluşacakları kadar ve bu kadar iddiali bir başlık açıp video yayınlıyorlarsa da eleştirilere katlanacaklar veya hiç bilmedikleri yıkama/detailing işlerine bir zahmet bulaşmayacaklar.
    Karcher'ın gidip buradan bu hizmeti veren birine bu cihazı vermesi gerekiyordu.

Kişiselleştirdiğim tek şey sen bir şirket kurduysan biraz daha işi ciddiyete dökmen olacaktır. Bilmiyorsan en azından otur başka videolara bak. O kesici sesi de kurumsallaşmış bir firmaya yakışmıyor. Yapma o sesi çok mu elzem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    And ile uzun süredir görüşmesemde eski toprak oto-park.com üyesiyim. Şimdi, bana adam otopark.com'a haset ediyor falan diye giydirmeye kalkışmayın niyetim adamlara hakaret etmek değil.
    Aksine, özellikle Doğan Kabak'ın olduğu videoları çok beğenerek ve keyif alarak izliyorum ve beğenimi de yapıyorum. Hatta Bahadır'ı tanıdığımdan ona ayrıca güzel eleştirilerimi de ilettim.
    Ancak, belliki hiç bilmedikleri bir konuda iddialı bir başlık açıp yayınlıyorlar ise videonun altına beğenmeyi unutmayın diye de yazmasınlar. Bizlerden birisi yorum olarak atlet ile kurulamışsınız olmamış demiş, cevap olarak tshirt o demişler. Yok, evet haklısınız o olmadı demek te yok. O kadar işi biliyorlar ki mutlaka herkes beğenecek o kadar da eminler. Youtube'da envayi çeşit yıkama videosu var bari o videolardan feyz alsaydılar.
    Karcher'a da hakikaten çok sitem ettim; burada ve diğer forumda işi bilen ve ticaretini yapan değerli arkadaşlar var iken sen git yıkamadan anlamayı geçtim, kurulama bezi bile edinmemiş ama kurumsallaşmış bir firmaya sponsor ol tanıtım yaptırt.

mertk'da bellki otopark.com'un koyu bir takipçisi, daha ilk mesajıma eksiyi basmış. Neyi yanlış gördün de eksiyi bastın. Otomobil böyle mi yıkanıyor? Doğru mu yapmışlar? Ekipman tam mı? Yıkama aşamaları doğru mu? Adam yer fırçasını kaputa sürüp bu fırça çizmez demiş. Yahu herşeyi geçtim, Alfa'da ve M5'te gram cila yok.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İntihar etmiş
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi karcher mantikli bir karar vermis,icimizden birine verse bu sponsorlugi kac kisi izleyecek?Yada Youtubede kac takipcimiz var?Benim 240 falan takipcim var anca Sonuc olarak karcher reklamini bir guzel yapti bana gore,basincli makine on numara isini yapti videodada...

Videonun basligi evet yanlis,yapilan yikama teknikleri yanlis.Zaten m5inde alfaninda boya durumu icler acisi bir halde.Benimde arabamin durumu oyle olsaydi ben degil onun fircasiyla normal fircayla yikasam bile cizswde anlamazdim herhalde Atletle kurulamakta olmamis cidden...Cift kova taktigi,mikrofiber yikama eldiveni,mikrofiber kurulama bezleri,guzel bir lstik parlatici,jant temizleyici...vs kullanip yikama nasil olmalidir deseler eyv. Diyecegim.Birazda aceleye gelmis sanirim video;lan sponsorluk aldik hadi su arabalari yikayalimda videoyu bir an once atalim tarzinda...Ben videoyu begenmesemde begen butonuna bastim,seviyorum kendilerini samimi geliyorlar bana yorumlarada yeterince dikkat ederek duzeltirler bence

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi karcher mantikli bir karar vermis,icimizden birine verse bu sponsorlugi kac kisi izleyecek?Yada Youtubede kac takipcimiz var?Benim 240 falan takipcim var anca Sonuc olarak karcher reklamini bir guzel yapti bana gore,basincli makine on numara isini yapti videodada...

Videonun basligi evet yanlis,yapilan yikama teknikleri yanlis.Zaten m5inde alfaninda boya durumu icler acisi bir halde.Benimde arabamin durumu oyle olsaydi ben degil onun fircasiyla normal fircayla yikasam bile cizswde anlamazdim herhalde Atletle kurulamakta olmamis cidden...Cift kova taktigi,mikrofiber yikama eldiveni,mikrofiber kurulama bezleri,guzel bir lstik parlatici,jant temizleyici...vs kullanip yikama nasil olmalidir deseler eyv. Diyecegim.Birazda aceleye gelmis sanirim video;lan sponsorluk aldik hadi su arabalari yikayalimda videoyu bir an once atalim tarzinda...Ben videoyu begenmesemde begen butonuna bastim,seviyorum kendilerini samimi geliyorlar bana yorumlarada yeterince dikkat ederek duzeltirler bence
    Katılıyorum Bende takip ediyorum sürekli saat olmadan izledim ve makineyi cidden iyi anlattı böyle bi makine alcak olsam hafızamda yer eden makineyi alırdım heralde

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Makine güzel orası tartışılmazda işçilik yeni bir gürcü işe alsak daha iyi yıkar bu makineyle
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takıpcılerı degılım hoslanmamda itici geliyorlar bana hatta vıdeoyu begenmedıgım anlamında sizinle bı alakası yok kısacası bu yanlıs anlasıldık sanırsam iyigunler...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)