Arkadaşlar bu bezi nerden temin edebilirim boyassi de stok ta yok diyor veya buna alternatif çizmeden araç kurulamaya alternatif ne tavsiye edersiniz,
Arkadaşlar bu bezi nerden temin edebilirim boyassi de stok ta yok diyor veya buna alternatif çizmeden araç kurulamaya alternatif ne tavsiye edersiniz,
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
sıkması cok efor sarf ettırıyor o bezı bence guderıden vazgecmeyın![]()
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
Uber blue alın veya cg nin diğer bezlerine bakın.Mammoth çok çok iyi bir bez ama bence biraz gereksiz pahalı.
uber blue kullandım ınanılmaz zor sıkması yanı sular kurumasın dıye acele ederken cok zorlanıyor ınsan bezın ebatı buyuk oldugu ıcın
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
Alternatif bez olarak tavsiyeniz
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Güderi performansı nasıl peki
www.kaymaz.com.tr
O son paylaştığınız bez ciddi çizer aracı. Cg miracle dryer Gyeon veya mammoth dışında kullanmayın derim
Erdem boyadan geçen hafta iki adet uber blue aldık. Bize uber benzeri daha tüylü daha büyük bir havlu gönderdiler uber diye. Aynı renkli. Kesinlikle uber değil. Hiç ama hiç memnun değiliz. Uber in performansının yarısı bile etmez. Ordan uber alma niyetiniz varsa uzak durun.
Benim evde daha gün görmemiş mis gibi yastık altı mammoet var piyasanın biraz daha artmasını bekliyorum![]()
IMPOSSIBLE IS NOTHING
www.kaymaz.com.tr
burdanda bakabilirsin : Detaylı Dış Temizlik Ürünleri
1881 - 193∞
Gyeon Soft Wipe, CG Miracle Dryer, Uber Blue kullandım. Uber Blue hepsinden iyiydi
Gyeon siparisi verdim bakalım
www.kaymaz.com.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)