Merhaba
Gecen yaptigim uzun yol sonrasi 1hafta silmeyi unutuncA o sekilde sinek izleri kalmis tamponda ele gelmiyor ancak leke yapmis.
Ne ile cikarabiliriz. Meguarisin bocek leke cikarici var deneyen varmi yada baska urun?
Merhaba
Gecen yaptigim uzun yol sonrasi 1hafta silmeyi unutuncA o sekilde sinek izleri kalmis tamponda ele gelmiyor ancak leke yapmis.
Ne ile cikarabiliriz. Meguarisin bocek leke cikarici var deneyen varmi yada baska urun?
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
1 hafta kaldiysa temizlenir fakat izleri kalir sinekler asit
salgilar kus pisligi gibi uzun sure kalirsa bocek sinek
temizleyiciler ise yaramayabilir size tavsiyem orta derece
asindirici pastayi kuzu postu ped ile 1500 -2000 devirde
Uygulayin almaz ise 2500 veya 3000 zimpara ardindan
pasta polish isinizi gorecektir saygilar
Sinek böcek çarptığı zaman sanki tas çarpmış gibi iz bırakabiliyor arada. Polisaj, yetmezse zımpara+polisaj is görür. Bu tarz yolculuklardan once nasiol bug film tavsiye ediyorum müşterilerime. Sprey sıkıyorsunuz folyo kaplamış gibi oluyor. Yıkandığı zaman kendi kendine dökülüyor.
yeni konu açmadan buradan sorayım. ben de uzun yoldan sonra 3 gün yıkatamamıştım arabayı. şimdi yıkattım ancak farlarımda panjurda ve birazda kaputta sinek pisliği var.
bunların haricinde esas sıkıntım: bazı plastik aksamlarda su lekesi gibi lekeler oluşmuş ve çıkmıyor. yolculuktan önce yoktu şimdi oluşmuş. bunları ne ile eski haline döndürebilirim?
Meguaris böcek temizleyici kullandım işimi gördü, teşekkür ederim herkese
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)