bunlar gibi çok örnek vardır ama gerçekten zararlı olduğuna inanıyorum bende çok çok lazımsa bez branda yada boyacı poşeti kullanılması iyidir heralde
Printable View
bunlar gibi çok örnek vardır ama gerçekten zararlı olduğuna inanıyorum bende çok çok lazımsa bez branda yada boyacı poşeti kullanılması iyidir heralde
Abi çok güldüm bu yorumuna :D Burda keçiörende yapan çok tuningci gördüm hiçbir mantık ve maksat içermiyor sadece araba çok taze temiz bayatlamasın die jelatinledik mantığı :D Aslında öyle zararına felan bakmıo kimse çünkü jelatinliyolar 4 poz fotoğraftan sonra söküyolar bekleten görmedim. Birde Mamakta yapılan toplantıda gördüm saran bi abiyi oda çok toz olucak ondan sarıyorum dedi anlam veremedim :D Gereksiz gösteriş :D Burda 3 tofaştan 2 sinin koltukları jelatinlidir sıfırdır kirlenmesin diye derler. görürsem atarım fotoğrafı :D :D
Bunlar nedir böyle. Varmış ya cidden bunu yapan ruh hastaları. :D
Koltuklar kirlenmesin diye yatak çarşafı geçiriyorum.diye bana uzaylı muamelesi yapan çevreme göstereceğim bu fotoğrafları :)
Arabasını böyle saran adam kamyoncular gibi içerde terlik te giyiyordur ayağına
37binde orjinal e34 um var vincle salona koydurdum disarda kirlenmesin gunes yanigi falan olmasin diye :D
ahauhau genelde amaç mal boncuk önemsenen araç fiyatı da bu işine gelirse :D
ısın bokunu cıkarmaktan baska bısey degıl..
Bu ülkede televizyon kumandasını yıllarca streçle kullanmış bir jenerasyon var, normaldir...
Bu fotoğraflardan sonra sanırım bana rahatsız, manyak, deli, arızalı, sakınarak kullanıyor demezler.