beyazda memnundum ama siyahta kullanamadım ürün bagajda bozulduğu için. autoglym srp ile bir miktar maskelenebilir, daha fazlası için bildiğim kadarı ile uygulama yaptırmak gerekir
Printable View
Çok çok ince çizikler ise AutoGlym SRP ya da Auto Finesse Tripple kullanabilirsiniz.
Wax için 100 TL civarında alabileceğiniz kaliteli bir wax http://www.detail-box.com/TEMPTATION-200ml,PR-176.html
Olmazsa akşam çiziklerin fotoğrafını atayım şimdi biraz daha baktımda sandığımdan da kötü durum :) Uygulama için ankara yada istanbula götürme şansım yok malesef zaten bu işi yapıyoruz Osmaniye'de oto yıkama var hem üründen iyi sonuç alırsak burada müşteri araçlarına da uygulayabiliriz bu yüzden f/p önemli bizim için
Merhaba abilerim aracıma pasta yaparken maskelemedim plastikler beyazladı onları ne ile giderebilirim?
APC sıkıp fırçalarsanız çıkartabilirsiniz . Kullandığınız pasta silikon bazlı değil de su bazlıdır umarım
http://i.hizliresim.com/aDlol5.jpg
Aracın yüzeyinde bu şekilde kılcal çizikler var birde o beyazlık olan bölge var kaputta ve tavanda kılcal çiziklerle birlikte bu beyazlıklarıda önerilen cilalardan hangisiyle düzeltebiliriz ?
o beyazlık olan bölge kuş pisliğinin vernikteki etkisi cila ile geçmez, ayrıca %100 geçirmez ama şu durumda srp faydalı olur tabi sık sık kullanmak şartı ile
hızlı cila, gyeon cure gibi ürünleri camlara uygulasak yağmur kaydırıcı gibi bir verim alabilir miyiz?
yillardir cama hydrorep suruyorum, cok da iyi oluyor..
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi bayramlar ;) benim merak ettiğim şu nano ile seramik uygulama arasında ne fark war ? seramik uygulama 5 sene dayanıyor diolar
Seramikte nano üründür.
Nano denilen alkol bazli seramik denilen silika bazlidiri.
Şimdi bayramdan önce gidip " Einhell TE-AG 125 CE Taşlama makinası 1100w " bu aletten aldım kendime :) devir ayarlı falan
şimdi buna aplikatörlü modacarın 2 adet süngerinden aldım 140mm birisi siyah renk en yumuşak olanıymış ve cila içinmiş diğeri de beyaz renk 2 numara sertlikte olanıymış ve pasta için olanıymış.
malzeme olarak ta " Turtle Wax Premium Hare ve İnce Çizik Giderici Pasta 532 Ml. " ve " Sonax Çizik Giderici Güçlü Cila 250ML 316200 " aldım. Ayrıca limde ATAS ın bir çok ürünü de bulunuyor hızlı cila falan. Özellikle bu 2 malzemenin aynı zamanda kullanılmasında bir sorun var mı ?
Bu makinayı 1500-2000 devir bandında kullanacağız değil mi ? boyayı çok ısıtmadan önce komple pasta sonrada cila uygulayacağız. :) kafaya koydum kar yağsa hafta sonu yapacağım. İlk defa tüm malzemelerim hazır :)
yahu hakikatten o kadar üşengecim ve vakitsizim ki tam niyetlenirken iş giriyor ve 3-5 ay atıyor :(
makine aynı zamanda taşlama olarak ta kullanıldığından kalsın bir kenarda istedim. Evde 3 tane araba var yaparız sırayla.
şimdi bu sünger yada cilalar iyi mi kötü mü :) zaten çok para değil en azından dener görürüz yaw :)
amatör kullanıcı için .çizik almasını bekleme.sunger iyi olsa pasta iyi değil pasta iyi olsa kullanıcı tecrubesiz.
ama araba temizlenir rengi yerine gelir.parlar ve yagmurda boncuklanma olur
Mesela orjinal uber blue aldik yada camlar icin water magnet. Bezleri oto yikama dukkaninda kullanicaz yani hergun 15-20 araba kurulanacak bezlerle. Ama bu bezlern kurutmasini nasl yapacaz sanirim sıkmaktan baska care yok. Bezi sıkıp diger araci yikayip kurulama evresine gecene kadar asicaz bi yere artik yarm saat bir saat icerisinde ne kadar kuruyabilirse :) bundan baska bezleri daha cabuk kurutma yolu varmi acaba ? Benimde boyle bi sorum var kendimce pratik bi yontem bulamadm
water magnet alma.
uber blue içinde 1 arabadan sonra performans bekleme.tam kurumadan iz bırakır.
alıcaksan güderi al.
oto yıkama için en mantıklısı güderidir.
yada uberi kullanırsın ama önce arabanın uzerındeki suyu cekcek ile atarsın.daha sonrasında hava ile birlikte aracı yavas yavas kurularsın.