4nano firmasının DW forumda sponsorlukları -veya üyelikleri diyeyim- varken irtibata geçip birkaç ürün almıştım. Şampuanda bu ürünlerden birisiydi. Uzun süredir kullanmamıştım ama hep aklımdaydı. Elimde bunun benzeri Nanolex Reactivating shampoo vardı ve birgün ikisini de yanyana getirdim ve gördüm ki ikisinin kokusu ve rengi birbirlerine çok yakın ama fiyat konusunda 4nano daha hesaplı kalıyordu.
Her neyse, dün ürünü cilasız panelde denedim, fotoğraf çekmedim ki zaten video herşeyi anlatıyor. Önce kovaya belirtilen miktarda (15-20ml) döktüm o şekilde kaputa uyguladım sonrada süngere bir kaç damla boca edip bagaj kapağında denedim her ikiside aynı sonucu verdi. Yüzey anında hydrophilic oluyor, yani boncuklanma minimum düzeyde ama su yüzeyden perde şeklinde iniveriyor üstelik beklediğimden de hızlı gerçekleşti bu reaksiyon.
Ürün ne yazıkki TR'de satılmıyor. www.shop4nano.co.uk adresinden ürünü temin etmiştim ama şu an o web sitesi faal olmasına rağmen bana biraz öksüz kalmış izlenimi verdi. Belki halen uygun kargo ücreti ile TR'ye gönderim yapıyorlardır. Sayfalarını incelemenizi öneririm, zira değişik ürünler de var. (pasta içerikli şampuan gibi)
Sonuç olarak, ürünü beğendim tavsiye ederim.
https://www.youtube.com/watch?v=7QrmxY_AZnA