User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Nasiol ZR53 etkisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nasiol ZR53 etkisi

Arkadaşlar aracıma 2 gün önce uygulamayı yaptım. önce ince pasta çektim ardından prille yıkadım sonra hava ile kuruladım sonra da kesinlikle su deymeyecek şekilde Nasiol ZR53 uygulamasını yaptım fakat kaput acemiliğime geldi hemen silmeyi unutmuşum biraz leke kaldı. diğer parçalarda sorun yok hepsi tamam. ürün çok kaliteli görünüyor, cam gibi kapladı arabayı...

şimdi sorum şu: kaputtaki lekeler çok dikkatli bakmayınca belli olmuyor, sanki arabayı kirli bez ile silmişsiniz gibi hafif buğu var. yapar yapmaz ince pastayla çıkarmaya çalıştım ama iş işten geçmişti...

ZR53 ün etkisinin 1 yıl olduğundan bahsediliyor her yerde, acaba 1 sene boyunca arabaya hiç bir şey sürmesek ürünün etkisi geçince lekeler de geçer mi? Lütfen yardım edin. kaputu nasıl eski haline getirebilirim? şimdi tecrübe edindim, tekrar araca pasta çekip kil falan uygulasam gene ZR53 tercih ederim acı tecrübe oldu biraz...

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3000 zımpara ardından aynı işlemleri tekrar yaparak hemen müdahale edebiliyorsunuz diye biliyorum. Detaylı yorumlar uzman arkadaşlardan gelecektir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı biraz kullanın kusurlar gözünüze batmaz hale gelecektir

Zamanla da oluşan buğu geçer merak etmeyin.. Yıkama konusunda seçici olmayın uyduruk şampuanlarla yıkayın ömrü kısalsın.

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam ilk surdugunuz zaman yine urunun kendisinden dokup biraz ugrasarak silseydiniz muhtemelen cikardi. Ancak oyle tahmin ediyorum ki kurlesmistir. Bana sorarsaniz yun pad ile deneyin. Cikmazsa arkadasin dedigi gibi 2500-3000 zimpara ile cikartabilirsiniz sorunlu bolgeyi

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -Ben 2013 eylul ayinda yapmistim arabayi alir almaz ustunden 15 ay gecmesine ve cilali sampuanla yikamama ragmen hala yikadiktan sonra benek benek kaliyordu ilk gunku kadar olmada bile
    -Ardindan tekrar zr53 ile araci kapladim su anda memnuniyetim devam ediyor,ureticinin soyledigine gore su kaydiriciligi gitse bile korumasi devam ediyor.Metal Coat2 ile kaydiricilik artirilabilir
    -Uygulama hatalarini gordugumuz anda (suyla temas halinde kurlesmesi,silmeyi unutulan yer...vs) ince pasta surerseniz cikiyor.Hala gec olmamis olabilir bir pastayla deneyin isterseniz.Kurlestikten sonra malesef tek care zimpara...Goze batmiyorsa zimparayada gerek yok bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum...

aslında çok göze batmıyor fakat dikkatli bakınca kaputu sanki kirli bir bez ile silmişiz gibi izler var.

ilk yaptığımızda üzerine tekrar aynısından sürdük hiç bir düzelme olmadı. yaptıktan 20 dakika sonra ince pasta ile bastıra bastıra çıkarmayı denedik gene değişiklik olmadı.

peki bunu 1 yıl kullansak bu şekilde, 1 yıl sonra araca pasta çektirsek çıkarabilir miyiz? (zımpara yapmak pek aklıma yatmıyor açıkçası...)

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zımpara neden aklınıza yatmıyor ? bilinçli yapılacak bi zımpara korkulacak bi sonuç doğurmaz.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    nasiol zr53 bence super basa bela bir urun. hic hata affetmiyor ve çıkmıyor. Sonra da parça parça kelleşiyor.
    Etkisini kaybolarak götürse keşke

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)