Merhaba sahibindende böyle birşeye denk geldim video fotoğraflarda baya etkili birşey gibi gözüküyor.Dediğine göre 1 sene kalıcılığı varmış. Bu ürünü kullanan veya bilen var mı ?
Connecting site...
Merhaba sahibindende böyle birşeye denk geldim video fotoğraflarda baya etkili birşey gibi gözüküyor.Dediğine göre 1 sene kalıcılığı varmış. Bu ürünü kullanan veya bilen var mı ?
Connecting site...
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Kavacıkta yerleri varmış 207GT (siyah) uygulama ücreti 1500 lira dediler.Söylediklerine göre 3 yıl etkili olabiliyormuş fakat her sene bakıma çağırıp uygulamaya bakım yapılıyormuş.Bu üründen sonra cila vs bişey atmanıza gerek yok dediler.
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
günaydın .nanoyu keşfetmenize sevindim.yontma taş devrini tamamladıysanız cilala taş devri ile devam ediniz.for english press nine.
Arabanın tamamen kirlenmeyecegini düşünmek hatadır. Off road aracına ne kadar veriyorsanız yine o kadar verirsiniz. Sadece daha parlak ve çiziklere dayanimi yüksek bir kaportaya sahip olursunuz
Yarar. Yüzey daha az kir tutacağı için temizlemeniz gereken çamurda o kadar az olur.
Bu arkadaş hydrofobik özelliğe sahiptir. Yani suyu sevmez. Likit ürünler üzerinde durmaz. Ama çamur balcik kıvamında olacağı için çok da ise yaramayabilir. Ama yinede %100 olmasada etkisi olacaktır.
Markanın sayfasındaki 1 video bana sanki başka bir markanın videosuymuş gibi gözüktü...her neyse
Yüzey cilalı olunca haliyle cilasız yüzeye oranla daha geç kirleniyor ve haliyle daha kolay yıkama yapılıyor yani yıkama esnasında kirler zahmetsizce çıkabiliyor. Yüzeye yapışan çamurlar taze ise tabiki çıkması daha kolay olur ama kuruduktan sonra illaki uğraştırır ve sorunun cevabı evet iyi bir ürün ise uygulama yapılmamış yüzeye oranla kurumuş çamurların çıkması daha kolay olacaktır.
İyi bir ürün ile yüzey geç kirlenir ama kir tutmaz diye bir olay yok.
ben yazmadan herkes yazmıs zaten .
gerek kalmamış yazmama.
hydrophobic geç kirlenir.ama çamur herzaman galip gelir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)