User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Auto Finesse Desire Wax incelemesi

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Auto Finesse Desire Wax incelemesi

Auto Finesse sağolsun ileride Görkem'e faydası olur düşüncesiyle bana ücretsiz 30ml'lik Desire Wax göndermişti. Ürünü Duster'a ancak dün akşam sürebildim. Elimdeki ürünün boyutu küçük olunca (orijinali tabiki küçük değil) cila pedine ürünü sürmek için epey cebelleştim diyebilirim.
    Gecenin bir vakti kapalı garajda düşük ışık altında cila operasyonunu yapınca, açık renk boyada cilayı nereye sürdüm, eşitmi sürdüm diye az kaldı anakartı yakıyordum
    Herneyse, ürünün kokusu güzel ama artık ürün koklamak istemiyorum; özellikle keskin bir kimyasal koku varsa artık başım ağrımaya başlıyor. Elime bulaşmaz diye eldiven takmamıştım, panel pottan ürünü pede almak için parmaklarımda cilalanmış, halen ince ince desire kokusu burnuma geliyor

Sürmesi ve silmesi kolay ürün, çok beklemenize de gerek yok. Bilerek boyasız plastiklere de sürdüm, ürün kuruduğunda bile kalıntı bırakmadan trimlerden ürünü çıkarabildim. Malesef loş ışık olunca fotoğraf çekemedim. Onun yerine sheeting videosu hazırladım. Bu da sizlere ürün hakkında biraz olsun ipucu verecektir.

Özetle, uygulama sonrası güzel bir parlaklık ve derinlik meydana geliyor. Malesef pahallı bir ürün ama 200ml'lik orijinal ebadını bitirmek için muhtemelen 40 kere uygulama yapmanız gerekecek. (Az sür öz sür mantığı )

https://www.youtube.com/watch?v=PWjEUNkLHo8

P.S: Benim tahminim, yağış sıklığı ve haftada bir yıkama sıklığı ile minimum 1 ay dayanım sağlayacak. (Beklenti, ideal koşullarda 3 ay)

Ürünü buradan temin edebilirsiniz.
    http://www.detail-box.com/DESIRE-200ml,PR-174.html

fussy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi o fiyat nedir ya Yaptığı etki güzel ama uygun ürünlerle aynı durum yakalanabilir.

omco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok merak ediyorum ama hem orjinal kutuda wax almayı pek tercih etmiyorum (devamlı yeni bir şey çıkıyor ya sıkılırsam diye) ve bir de maliyeti tabi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kaç gündür fotoğraf upload edeceğim, evde data kablosunu bulamadığımdan bugüne kısmet oldu.
    Efendim otomobilin yüzeyi kirliyken ve geçen hafta yağmur yağarken çektiğim bir fotoyu paylaşıyorum. Fotoğraf çekildiğinde wax 20 günlük olmuştu.
    20 gün, 1000km yol, yol boyu yağmur altında sürüş, hafif arazide çamur yüzü, toz ve tren raylarından çıkan demir tozu ile bol muhabbet ardından bu fotoğrafı çektim. Bu süreçte 2 kere basınçlı su yüzü gördü ve 1 kere yıkandı.

Araç yüzeyi kirliyken boncukların böyle bozulmuş gibi gözükmesi çok normal, bu hafta içi yıkayabilirsem veya yıkatabilirsem de yine video ve foto paylaşımı yapar, ayrıca bir güncelleme yaparım.

P.S : İki kere iş olmaması için watermark'ları ingilizce yazıyorum; çünkü bunları aynı zamanda DW forumda da paylaşacağım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu wax'ın ömrü, otomobili park koşulları, otomobili kullanım ve yıkama sıklığı ve hava koşulları nedeniyle toplam 30 gün dayanabildi. Özellikle tavanda ciladan eser kalmamıştı, su iticilik namına hiçbirşey yoktu. Yan panellerde cilanın işlevi az da olsa devam ediyordu ancak kaputtaki su iticilik oldukça azalmıştı.
    Wax'ın ömrü kapalı otoparkı olan, otomobilini az yıkayan...vs birisinin elinde daha uzun gidecektir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)